Επιστημονικά Άρθρα για την τριχόπτωση

ΙΑΤΡΙΚΑ / ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΡΘΡΑΤο   «ΒΗΜΑ»   των Επιστημονικών μας συνεργατών

Εμφύτευση Τρχιοθυλακίων - Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

ΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ BERGMANN KORD ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ : ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ – Η ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ

Ο φυσικός τρόπος έκφυσης της τρίχας

Η φυσική έκφυση των μαλλιών γίνεται κατά ομάδες συνήθως 1 – 4 τριχών που συνιστούν τα τριχοθυλάκια.

Στις περιπτώσεις όμως Ανδρογενετικούς Αλωπεκίας, που αποτελεί την πιο κοινού τύπου μορφή ανδρικής τριχόπτωσης, τα τριχοθυλάκια του μπροστινού και πάνω τμήματος του τριχωτού της κεφαλής είναι ιδιαιτέρως ευαίσθητα στην ύπαρξη ανδρογόνων.

Πιο συγκεκριμένα η ορμόνη Διυδροτεστοστερόνη (DHT) αποτελεί παράγωγο της Τεστοστερόνης, μέσω της επίδρασης του ενζύμου 5-α αναγωγάση (5-a reductase).

Τεστοστερόνη - Μεταμόσχευση Μαλλιών

 Η Διυδροτεστοστερόνη δεσμεύεται από τους υποδοχείς των τριχοθυλακίων που είναι ευάλωτοι σε αυτή και ως συνέπεια σταδιακά αποδυναμώνονται.

Στη συνέχεια παράγονται εξασθενημένες τρίχες που προοδευτικά λεπταίνουν, έχοντας ως αποτέλεσμα την τριχόπτωση.

Εν αντιθέσει, τα τριχοθυλάκια στο πίσω και πλαϊνό τμήμα του τριχωτού της κεφαλής (Βρεγματική και Ινιακή Χώρα), παρουσιάζουν γενετική αντίσταση στα ανδρογόνα αποτελώντας την Περιοχή Σταθερής Τριχοφυΐας της κεφαλής (Δότρια Περιοχή).

Εδώ, η ορμόνη Διυδροτεστοστερόνη (DHT) δεν ασκεί καμία επιρροή και ως εκ τούτου δεν εμφανίζεται τριχόπτωση, δίνοντας στα τριχοθυλάκια αυτά πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεταμόσχευση μαλλιών με τη μέθοδο FUE (Follicular Unit Extraction).

Η φύση της διαδικασίας

Η μεταμόσχευση μαλλιών FUE (Follicular Unit Extraction) μπορεί να αναπαράγει τον φυσικό τρόπο έκφυσης των τριχών κατά τέτοιον τρόπο που το αποτέλεσμα είναι αισθητικά άρτιο.

Κατά την εφαρμογή της μεθόδου :

* Λαμβάνονται και μεταφυτεύοντας τριχοθυλάκια από τη Δότρια Περιοχή σε εκείνη που εμφανίζει αραίωση, η οποία συνιστά την Λήπτρια Περιοχή.

* Τα τριχοθυλάκια αυτά έχουν την ιδιότητα διατήρησης και μεταφοράς των γενετικών τους ιδιοτήτων στην νέα περιοχή (Λήπτρια Περιοχή).

* Ως αποτέλεσμα, μετά την μεταμόσχευση μαλλιών FUE, τα τριχοθυλάκια συνεχίζουν την φυσιολογική τους ανάπτυξη, χωρίς κανένα φόβο να πέσουν μελλοντικά.

Τα νέα μαλλιά εκφύονται βάσει του φυσικού τρόπου, χωρίς καμία διαφορά από τα υπάρχοντα, προσδίδοντας εξαιρετική εμφάνιση και ικανοποιητική πυκνότητα στον κάθε ενδιαφερόμενο.

800 11 00 111Γραμμή για όλη την Ελλάδα
(απο σταθερό χωρίς χρέωση)

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
metamosxefsi-malliwn-fue-hair-clinic-sidebar-banner-kordgr-001