Πολιτική απορρήτου

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥΗ Προστασία της πλοήγησής σας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Ακολούθως διατυπώνεται η πολιτική της Bergmann Kord Α.Ε. όσον αφορά το απόρρητο των λαμβανόμενων πληροφοριών.

Η Bergmann Kord Α.Ε. διατηρεί κάθε στιγμή το δικαίωμα να τροποποιήσει την πολιτική της κατά τη διακριτική της ευχέρεια δημοσιοποιώντας μέσω του site της όποιες τυχόν αλλαγές.

Συλλογή πληροφοριών | Info Collection

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε αφορούν:

* τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου (e-mail), όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω διαδικτύου

* τα στοιχεία που υποβάλετε στις φόρμες διάγνωσης (διεύθυνση, τηλέφωνο, επάγγελμα, ηλικία, φωτογραφίες κλπ)

Προστασία προσωπικών δεδομένων | Privacy Policy

Η Bergmann Kord Α.Ε. εγγυάται την απόλυτη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων βάσει των σχετικών διατάξεων της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Οι πληροφορίες που υποβάλετε δεν πρόκειται να διαρρεύσουν σε τρίτους και για κανέναν σκοπό*, πλην της εξουσιοδοτημένης πρόσβασης σε αυτές από συγκεκριμένα μέλη του προσωπικού (γιατροί, υπεύθυνοι) για την άρτια διεκπεραίωση:

* της διαδικασίας online διάγνωσης

* της αποστολής των προϊόντων που επιλέγετε μέσω διαδικτύου

Τόσο η διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου όσο και οι λοιπές πληροφορίες που υποβάλετε θεωρούνται απόλυτα εμπιστευτικές.

* Εξαίρεση: Οι περιπτώσεις που μπορεί να διακυβεύεται η ασφάλεια των χρηστών του site, τα δικαιώματα και η κυριότητα της Bergmann Kord Α.Ε. καθώς και σε περίπτωση που ζητηθεί η συνδρομή μας από τη νομοθεσία για ειδικούς λόγους.

Ο χρήστης δικαιούται σε κάθε περίπτωση να αξιώσει και να επιτύχει διαγραφή των στοιχείων του από το αρχείο προσωπικών δεδομένων της εταιρείας μας.

Επικοινωνία μέσω e-mail

Αν επιθυμείτε να δηλώσετε λιγότερα στοιχεία, μπορείτε να αποστείλετε τη Φόρμα Επικοινωνίας με τα δεδομένα που θεωρείτε εσείς σημαντικά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε απάντηση σε διαφορετικό e-mail από το δικό σας, παρακαλούμε όπως το αναφέρατε.

Αν έχετε οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα παραπάνω ή επιθυμείτε οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail στη διεύθυνση info@kord.gr.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη