Διάγνωση Τριχόπτωσης

Η τριχοφυΐα του κάθε ανθρώπου είναι τόσο μοναδική όσο το αποτύπωμά του. Αυτό σημαίνει ότι η τριχόπτωση είναι μία σύνθετη διαδικασία για την αντιμετώπιση της οποίας πρέπει να συνυπολογιστούν πολλοί και διαφορετικοί μεταξύ τους παράγοντες.
Για αυτό το λόγο, στο θέμα της τριχόπτωσης, δεν υπάρχει ποτέ μία λύση “που κάνει για όλους”. Έτσι, στην Bergmann Kord, πριν από κάθε απόφαση, προηγείται η υπεύθυνη, εξατομικευμένη και εξειδικευμένη διάγνωση για κάθε ενδιαφερόμενο.
Η Διάγνωση είναι το πολύ σημαντικό, πρώτο βήμα που συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πλάνου αντιμετώπισης της Tριχόπτωσης. Παρέχεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή δέσμευση για όλους τους ενδιαφερομένους.

Το Πρώτο Βήμα

Ο ενδιαφερόμενος θα βρει στη Bergmann Kord ζεστούς, φιλικούς και φιλόξενους χώρους και θα έχει όλο τον χρόνο που θα χρειαστεί για να κάνει τις ερωτήσεις του και να ζητήσει διευκρινίσεις. Οι ειδικοί της Bergmann Kord θα εξηγήσουν λεπτομερώς, σε απλή γλώσσα τα αποτελέσματα των εξετάσεων και τις διαθέσιμες επιλογές.

Σε περίπτωση που θα επιλεγεί η αποκατάσταση με μεταμόσχευση μαλλιών, θα γίνει ανάλυση της κατάστασης και θα παρουσιαστούν αποτελέσματα “Πριν και Μετά” παρομοίων περιπτώσεων.
Έτσι, ο ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να αντιληφθεί καλύτερα το τελικό αποτέλεσμα όσον αφορά την ποιότητα της επέμβασης, τη φυσικότητα της μετωπιαίας γραμμής και την τελική πυκνότητα.

Εξατομικευμένη Μεταμόσχευση FUE

Ένα από τα πιο συγκριτικά πλεονεκτήματα της Bergmann Kord είναι η επιλογή ιατρού ανάλογα με το περίπτωση και τις ανάγκες.
Αφού εκτιμηθούν οι δυνατότητες και οι ανάγκες του κάθε ενδιαφερόμενου, θα προταθεί ο αντίστοιχος Ιατρός και η Επιστημονική Ομάδα που έχουν εμπειρία σε παρόμοια περιστατικά. Αυτό είναι δέσμευση της κλινικής μας και ένα από τα σημαντικά πλεονεκτήματα και επιτεύγματα.

Ενημερωθείτε για το Πλάνο Ιατρού και τον Προγραμματισμό των μετέπειτα Διαδικασιών :

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη