Δ Ι Α Γ Ν Ω Σ Η

Η εξατομικευμένη Ενημέρωση που ... δικαιούστε !

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗΣ

Η «ακτινογραφία» μιας επιτυχημένης Μεταμόσχευσης Μαλλιών 

« Η Διάγνωση είναι το πολύ σημαντικό, πρώτο βήμα που συμβάλλει καθοριστικά στη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πλάνου αντιμετώπισης της τριχόπτωσης … και παρέχεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή δέσμευση για όλους τους ενδιαφερομένους. »

Η Μεταμοσχευση Μαλλιων FUE ως η ενδεδειγμένη λύση για την οριστική αντιμετώπιση της τριχόπτωσης ξεκινά από την υπεύθυνη, εξατομικευμένη και εξειδικευμένη διάγνωση.

Είναι γεγονός ότι η Τριχοπτωση είναι μια πολύπλοκη κατάσταση, η οποία μπορεί να αντιμετωπισθεί σωστά και υπεύθυνα, ανάλογα με τα δεδομένα και χαρακτηριστικά της κάθε περίπτωσης.

Τα χαρακτηριστικά αυτά ερευνώνται από τους ειδικούς ώστε να εντοπιστούν πλήρως οι παράγοντες και να βρεθούν τα αρχικά αίτια της τριχόπτωσης.

Στην Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord, παρέχεται προσωπική διάγνωση για την αλωπεκία χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή δέσμευση για όλους τους ενδιαφερομένους.

Τριχόπτωση - Εξατομικευμένη Διάγνωση - Bergmann Kord

Εξατομικευμένη Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Ανάλογα με την κάθε περίπτωση, εφαρμόζεται και η κατάλληλη Εμφύτευση Μαλλιών, για την οποία υπάρχει και η αντίστοιχη Ιατρική Ομάδα στην κλινική που έχει εξειδικευθεί σε παρόμοια περιστατικά.

Η αποστολή της κλινικής είναι, ανάλογα με τις ανάγκες σας, να επιλεγεί ο κορυφαίος γιατρός για τον καθένα ξεχωριστά, ο οποίος θα κάνει την επέμβαση, έτσι ώστε να διασφαλιστεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αυτό είναι και το μεγάλο επίτευγμα της κλινικής μαλλιών Bergmann Kord.

Ενημερωθείτε για το Πλάνο Ιατρού και τον Προγραμματισμό των μετέπειτα Διαδικασιών :

Στιγμιότυπο από Ενημέρωση ενδιαφερομένου – Διάγνωση

800 11 00 111Γραμμή για όλη την Ελλάδα
(απο σταθερό χωρίς χρέωση)

Διαβάστε επίσης

error: Content is protected !!