« Οι Μεγάλες Συνεδρίες Εμφύτευσης Μαλλιών FUE είναι μια ιδανική επιλογή για όσους προτιμούν πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα. »

Μεγάλες Συνεδρίες FUE. Γιατί και πότε.

Οι μεγάλες συνεδρίες μεταμόσχευσης μαλλιών με την τεχνική FUE αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν το πιο ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.
Προτιμούνται, αλλά και συστήνονται σε ενδιαφερόμενους που έχουν υψηλές απαιτήσεις κάλυψης και πυκνότητας.

Ο αριθμός των τριχοθυλακίων που μπορούν να εμφυτευθούν με επέμβαση Μεγάλης Συνεδρίας μπορεί να φτάσει συνολικά τα 3.000 τριχοθυλάκια, τοποθετημένα σε δύο συνεχόμενες ημέρες (1.500 τριχοθυλάκια ανά ημέρα), εφόσον τηρούνται ορισμένες προϋποθέσεις.

Διάρκεια Μεγάλης Συνεδρίας

Η Μεγάλη Συνεδρία Μεταμόσχευσης Μαλλιών με FUE διαρκεί κατά μέσο όρο 8 ώρες.
Εφόσον ο αρχικός σχεδιασμός το απαιτεί, η επέμβαση θα ολοκληρωθεί σε 2 ημέρες.
Η Bergmann Kord έχει δημιουργήσει τους πιο άνετους και ευχάριστους χώρους ώστε αυτές οι ώρες να περάσουν ήρεμα και ευχάριστα.

Ο ασθενής μπορεί να συζητά με την ιατρική ομάδα, να παρακολουθεί τηλεόραση, να ακούει μουσική ή απλώς να χαλαρώνει.
Τέλος, προβλέπεται και διάλειμμα για ένα ελαφρύ σνακ.

Πλάνο Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Και η αρχή στην μεταμόσχευση μαλλιών είναι η δημιουργία του Εξατομικευμένου Πλάνου Μεταμόσχευσης Μαλλιών (PHTP).
Το πλάνο σχεδιάζεται από τον ιατρό σε συνεργασία με τον ενδιαφερόμενο και προσαρμόζει πλήρως την επέμβαση που θα ακολουθήσει στο δικό του, μοναδικό προφίλ.

Η σημασία της ιατρικής ομάδας

Σε μία μεταμόσχευση μαλλιών, η ικανότητα και η δυναμική της ιατρικής ομάδας παίζουν τον πιο σημαντικό ρόλο.
Η κατάρτιση, η εμπειρία, η συνεργασία και ο άψογος συντονισμός των μελών της ομάδας αποτελούν βασικά κριτήρια που κρίνουν το αποτέλεσμα της επέμβασης.

Οι ιατρικές ομάδες της Bergmann Kord είναι έμπειρες και καταξιωμένες και αποτελούνται από τον επικεφαλής ιατρό και τους βοηθούς του, με πάντα απαραίτητη την παρουσία και τη συμμετοχή αναισθησιολόγου.
Το αποτέλεσμα της αρμονικής συνεργασίας όλης της ομάδας είναι μία ανώδυνη και αποτελεσματική διαδικασία.

Στιγμιότυπο Μεγάλης Συνεδρίας
Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

800 11 00 111Γραμμή για όλη την Ελλάδα
(απο σταθερό χωρίς χρέωση)

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
metamosxefsi-malliwn-fue-hair-clinic-sidebar-banner-kordgr-001
  Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ