Με την υπογραφή Bergmann Kord

Το Θέμα της Τριχόπτωσης

Από το 1979 που ιδρύθηκε η κλινική μαλλιών Bergmann Kord στην Ελλάδα, βασικό τρίπτυχο της παρουσίας της είναι ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η αξιοπιστία.
Η αποστολή της είναι να κάνει καθημερινά αυτό που γνωρίζει πολύ καλά, δηλαδή να εργάζεται με πάθος, με υπευθυνότητα και να διατηρεί την ποιότητα της δουλειάς της σε υψηλό επίπεδο.

Για μας που εργαζόμαστε στη κλινική Bergmann Kord, τα θέματα τριχόπτωσης είναι λεπτά ζητήματα και χρειάζονται διακριτικότητα και κατανόηση για να τα προσεγγίσει κάποιος με σωστό τρόπο.
Αυτό ισχύει και για τη Μεταμόσχευση Μαλλιών διότι παραμένει μια ιατρική πράξη ευθύνης και αυτός είναι ο λόγος που έχουμε, συνειδητά, αποφασίσει να διατηρούμε χαμηλούς τόνους σε θέματα προβολής και διαφήμισης.
Μια ιατρική πράξη δεν μπορεί να εμπορευματοποιείται και να προβάλλεται με τέτοιον τρόπο που χάνεται η σοβαρότητα και η πραγματική αξία της.
Υπάρχουν κάποιοι που ξεχωρίζουν με τη διάρκεια και τα αποτελέσματα που έχουν επιτύχει.

Πιστεύουμε ότι η ποιότητα της δουλειάς, πρέπει να αποτυπώνεται ουσιαστικά και διακριτικά μέσα από τα αποτελέσματα των θεραπειών και η καλή φήμη να χτίζεται σωστά σε βάθος χρόνου διότι εδώ μετράει η διάρκεια της παρουσίας.
Ο ικανοποιημένος πελάτης και κατόπιν φίλος, θα γίνει ο πρεσβευτής για τους επόμενους.
Αυτός είναι και ο λόγος που διατηρούμε σταθερά χαμηλούς τόνους στην παρουσίαση των περιστατικών.

Κάθε περίπτωση είναι μοναδική και είναι πολύ σημαντικό να περιλαμβάνει σωστή και πλήρη ενημέρωση, σύμφωνα πάντα με τις υπάρχουσες ανάγκες και δυνατότητες.
Το πρώτο βήμα για όλα αυτά είναι το προσωπικό ραντεβού ενημέρωσης.

Πρώτη Επαφή Ενημέρωσης

Ποια Θεωρείται Επιτυχημένη Επέμβαση;

Αποστολή και Όραμα

Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη