Με την υπογραφή Bergmann Kord

Bergmann Kord. Αποστολή και όραμα.

Στην Bergmann Kord, η αποστολή μας είναι να εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες τεχνικές εμφύτευσης μαλλιών με το πιο άρτιο αισθητικά και απολύτως ασφαλές, ιατρικά, αποτέλεσμα.
Σήμερα, μετά από 40 και πλέον χρόνια, και περισσότερες από 70.000 επεμβάσεις, τηρούμε την αποστολή αυτή τόσο πιστά όσο την πρώτη ημέρα.

Το όραμά μας είναι να είμαστε πάντοτε πρωτοπόροι στις θεραπείες μαλλιών με τα πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα.
Ελέγχουμε τακτικά τους ασθενείς μας και βλέπουμε τα εξαιρετικά αποτελέσματα της δουλειάς μας. Αυτό το γεγονός μας ενθουσιάζει και μας κάνει να προσπαθούμε ακόμη σκληρότερα, κάθε μέρα για το κάτι παραπάνω!

Bergmann Kord. Η σοβαρή επιλογή.

metamosxefsi-malliwn-fue-hair-clinic-mtm-fue-bergmann-kord-text-photo-001

Ποια είναι η επιτυχημένη επέμβαση;

Ποιες τεχνικές εφαρμόζουμε

Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE

800 11 00 111Γραμμή για όλη την Ελλάδα
(απο σταθερό χωρίς χρέωση)

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
metamosxefsi-malliwn-fue-hair-clinic-sidebar-banner-kordgr-001
Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ