ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣΓνωρίστε τους χώρους μας!

« Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Λάρισα και Ρόδο, εξειδικευμένο Ιατρικό Επιτελείο σας δίνει ασφαλείς εκτιμήσεις και ειλικρινείς προτάσεις. »

Bergmann Kord. Καλώς ήλθατε στους χώρους μας!

Σας καλωσορίζουμε στους άνετους, φιλόξενους και απολύτως λειτουργικούς χώρους της Bergmann Kord.
Αποτέλεσμα προσεκτικής σκέψης και σωστού σχεδιασμού, οι χώροι όπου διενεργούνται οι επεμβάσεις μεταμόσχευσης είναι  πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένοι.

Καθώς μία ορθή ιατρικά επέμβαση για μεταμόσχευση μαλλιών απαιτεί συχνά μεγάλη διάρκεια (που μπορεί να φτάσει και τις 8 ώρες) είναι σημαντικό ο ασθενής να νιώθει ήρεμα και άνετα καθ’ όλη τη διάρκεια της επέμβασης.
Και αυτό ακριβώς πετυχαίνουν οι χώροι μας!

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης

Στην Bergmann Kord διαθέτουμε μοντέρνα, άνετα και χαλαρωτικά κρεβάτια που δίνουν τη δυνατότητα στον ασθενή ακόμη και να κοιμάται κατά τη διάρκεια της επέμβασης.
Ακόμη, υπάρχει η δυνατότητα, εάν το επιθυμεί, να παρακολουθεί τηλεόραση σε τοποθετημένες επίπεδες τηλεοράσεις ή να ακούει μουσική.

Εφαρμογή περιήγησης 360ο

Για μία πρώτη επαφή με τους χώρους μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή περιήγησης 360ο  που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για εσάς.

Περιηγηθείτε στους χώρους μας με πανοραμική θέα!

Ελβετική πιστοποίηση ποιότητας

Η Bergmann Kord, στο πλαίσιο της συνεχούς της βελτίωσης και προσφοράς καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες της είναι πιστοποιημένη με τις πιο σύγχρονες πιστοποιήσεις ποιότητας (ISO 9001:2015 και ΕΝ15224) από τον έγκυρο ελβετικό φορέα Swiss Approval.

Περιήγηση στους Κτιριακούς Χώρους Bergmann Kord

800 11 00 111Γραμμή για όλη την Ελλάδα
(απο σταθερό χωρίς χρέωση)

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
metamosxefsi-malliwn-fue-hair-clinic-sidebar-banner-kordgr-001
  Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ