ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣΓνωρίστε τους χώρους μας!

Σας καλωσορίζουμε στους άνετους, φιλόξενους και απολύτως ασφαλείς χώρους της Bergmann Kord.!

Η Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord διαθέτει υποκαταστήματα σε όλες τις μεγάλες πόλεις για την άνετη εξυπηρέτηση ενδιαφερομένων από όλη την Ελλάδα. Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Λάρισα και Ρόδο, το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό σας δίνει ασφαλείς εκτιμήσεις και ειλικρινείς προτάσεις. Ο χρόνος που απαιτείται για τη μεταμόσχευση μαλλιών τις περισσότερες φορές είναι αρκετές ώρες και έτσι είναι σημαντικό ο πελάτης να νιώθει ήρεμα και άνετα στους πλήρως εξοπλισμένους χώρους καθ’ όλη τη διάρκεια της επέμβασης.

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης

Στην Bergmann Kord διαθέτουμε μοντέρνα, εργονομικά κρεβάτια ώστε να υπάρχει η ευκολία στον ασθενή να χαλαρώνει ή ακόμα και να κοιμάται κατά τη διάρκεια της επέμβασης. Συνήθως, προτιμάται να ακούει μουσική ή να παρακολουθεί τηλεόραση σε τοποθετημένες επίπεδες τηλεοράσεις.

Εφαρμογή περιήγησης 360ο

Για μία πρώτη επαφή με τους χώρους μας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή περιήγησης 360ο  που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για εσάς.

Περιηγηθείτε στους χώρους μας με πανοραμική θέα!

Ελβετική πιστοποίηση ποιότητας

Η Bergmann Kord, στο πλαίσιο της συνεχούς της βελτίωσης και προσφοράς καλύτερων υπηρεσιών στους πελάτες της είναι πιστοποιημένη με τις πιο σύγχρονες πιστοποιήσεις ποιότητας που είναι τοISO 9001:2015 και το ΕΝ15224 από τον έγκυρο φορέα Swiss Approval.

Περιήγηση στους Κτιριακούς Χώρους Bergmann Kord

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη