ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣΓνωρίστε τους χώρους μας!

ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ BERGMANN KORD

« Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Λάρισα και Ρόδο, το εξειδικευμένο Ιατρικό Επιτελείο των Επιστημονικών Κέντρων, δίνει ασφαλείς και μόνιμες λύσεις. »

Η παρουσία της Bergmann Kord, σε κομβικά σημεία σε όλη τη χώρα είναι γεγονός, και συμβάλει σαφώς στην υπεροχή της.

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Λάρισα και Ρόδο, το εξειδικευμένο ιατρικό επιτελείο των Επιστημονικών Κέντρων, δίνει ασφαλείς και μόνιμες λύσεις.

Το κεντρικό κτήριο  της Bergmann Kord, βρίσκεται στην πρωτεύουσα της χώρας, σε μια τοποθεσία με άμεση και ασφαλή πρόσβαση, για κάθε επισκέπτη.

Μόνο 7 χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, το Επιστημονικό Κέντρο Χαλανδρίου στην Λεωφόρο Κηφισίας 348, βρίσκεται ανάμεσα στα σπουδαιότερα Iατρικά, Eμπορικά και Aθλητικά Kέντρα της χώρας.

Απέναντι από τo Nοσοκομείo «Υγεία», «Ιατρικό Κέντρο», «Ιασώ», «Μητέρα», «Γαία», μερικές από τις μεγαλύτερες Νοσηλευτικές Μονάδες του Λεκανοπεδίου, κοντά σε τρία από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας και πολύ κοντά στο Ολυμπιακό Συγκρότημα, τον κύριο χώρο τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων 2004 της Αθήνας, η περιοχή χαρακτηρίζεται ως σημείο αναφοράς και παροχής πολυδιάστατων Κοινωνικών Υπηρεσιών.

Το 7όροφο κτήριο των κεντρικών εγκαταστάσεων της Bergmann Kord, καλύπτοντας 2500μ2, είναι έτσι σχεδιασμένο, ώστε να υποστηρίζει τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά μέσα της κλινικής.

Ο εξελιγμένος ιατρικός εξοπλισμός και οι καινοτόμες μέθοδοι αντιμετώπισης της τριχόπτωσης, προσφέρουν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Ακολουθώντας αυστηρό πρωτόκολλο υγιεινής και ασφάλειας, με διεθνείς υγειονομικές διαδικασίες, τρία υπερσύγχρονα χειρουργεία είναι στην διάθεση του άριστα καταρτισμένου επιστημονικού προσωπικού της Bergmann Kord.

Για μια «πρώτη επαφή», με τα κεντρικά της, μπορείτε να χρησιμοποιείστε την εφαρμογή περιήγησης 360ο,  που κατασκευάστηκε αποκλειστικά για σας!

Καλώς Ήλθατε στους υπέροχα άνετους, λειτουργικούς, ειδικά σχεδιασμένους και πλήρως τεχνολογικά εξοπλισμένους χώρους των Επιστημονικών Κέντρων Bergmann Kord !

Περιηγηθείτε στους χώρους μας με πανοραμική θέα!

Περιήγηση στους Κτιριακούς Χώρους Bergmann Kord

800 11 00 111Γραμμή για όλη την Ελλάδα
(απο σταθερό χωρίς χρέωση)

Διαβάστε επίσης

error: Content is protected !!