Επί το έργον !

ΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

Απαιτούνται από τους ιατρούς περαιτέρω δεξιότητες από αυτές που αξιώνει μια καθαρά χειρουργική επέμβαση.
Ο ιατρός θα πρέπει να διαθέτει έμφυτη αισθητική αντίληψη και να διακρίνεται από ανεπτυγμένη αισθητική ικανότητα, ώστε να μετουσιώνει σε έργο τις αξίες της αρμονίας, της συμμετρίας και της αισθητικής.

Η μεταμόσχευση μαλλιών θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ του ενδιαφερόμενου και να εξασφαλίζει τόσο φυσικό αποτέλεσμα που κανείς δεν θα αντιλαμβάνεται την πραγματοποίησή της.

Οι εξειδικευμένες ιατρικές ομάδες της Bergmann Kord, εγγυώνται μόνιμο, απόλυτα φυσικό και αισθητικά ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Εκτός του επικεφαλής ιατρού περιλαμβάνουν ακόμη ιατρό αναισθησιολόγο και εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό.

Η υπεροχή της Bergmann Kord στον τομέα της ιατρικής στελέχωσης πιστοποιείται από τις περισσότερες από 70.000 επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών και πηγάζει από την υλοποίηση των ακόλουθων βασικών αρχών:

Εξατομικευμένη φροντίδα και προσωποποιημένο ενδιαφέρον

Οι γιατροί της Bergmann Kord, πέρα από άριστα καταρτισμένοι επιστήμονες, έχουν ανθρώπινο πρόσωπο που μεταφράζεται σε ουσιαστική επικοινωνία με τον ενδιαφερόμενο.
Ενδιαφέρονται να αντιληφθούν πλήρως τις ανάγκες του και να είναι δίπλα του προεγχειρητικά, κατά τη διάρκεια της επέμβασης και μετεγχειρητικά.
Είναι σημαντικό επομένως να νιώθετε εμπιστοσύνη και ασφάλεια για το γιατρό που θα πραγματοποιήσει την επέμβαση και να αισθάνεστε ότι μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες και τις όποιες ανησυχίες σας.

Ιατρική ηθική

Η τήρηση των αρχών ηθικής που επιβάλλει το λειτούργημα του ιατρού, η ακεραιότητα και η ευσυνειδησία αποτελούν οδηγό ζωής για τους γιατρούς της Bergmann Kord.
Σε αντίθεση με τις επικρατούσες τάσεις, πιστεύουμε ακράδαντα πως ο άνθρωπος είναι πάνω από το κέρδος.

Εφαρμογή των πιο εξελιγμένων και προηγμένων τεχνικών παγκοσμίως

Με ενεργό συμμετοχή στην έρευνα και τη μελέτη της τριχόπτωσης, η άριστη κατάρτιση των ιατρών μας περιλαμβάνει τη γνώση των νεότερων τεχνικών μεταμόσχευσης μαλλιών παγκοσμίως, ώστε να εναρμονίζονται πλήρως με τις επιταγές της επιστημονικής εξέλιξης.

Συνδυασμός επιστημονικής κατάρτισης και ανεπτυγμένης αισθητικής ικανότητας

Η επίτευξη απόλυτα φυσικού και αισθητικά ολοκληρωμένου αποτελέσματος επιβάλλει, πέραν της ιατρικής κατάρτισης, ιδιαίτερα ανεπτυγμένη αισθητική αντίληψη.
Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι οι γιατροί μας πραγματοποιούν και δύσκολες επεμβάσεις επιδιόρθωσης και βελτίωσης μη ικανοποιητικών αποτελεσμάτων σε ενδιαφερόμενους που απευθύνονται στην κλινική μας.

Διαρκής ενημέρωση για το αντικείμενο

Η Bergmann Kord παρέχει όλη την απαιτούμενη διευκόλυνση και υποστήριξη στους ιατρούς της κλινικής ώστε να βρίσκονται στο επίκεντρο της επιστημονικής έρευνας και γνώσης:
Κατάλληλα εκπαιδευτικά επιστημονικά προγράμματα, στενή επικοινωνία με τα κέντρα επιστημονικών ερευνών ανά τον κόσμο και συνεργασία με τα πιο εξειδικευμένα κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο.

Συμμετοχές και διακρίσεις σε παγκόσμια συνέδρια

Οι ιατροί μας παρακολουθούν όλα τα κορυφαία συνέδρια του τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών και αρκετές φορές έχουν παρουσιάσει νέες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών.
Συχνά άλλωστε η κλινική μας οργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για την ειδίκευση ιατρών από το εξωτερικό.

Συμμετοχή σε σεμινάρια ενημέρωσης σε όλη την Ελλάδα

Κοντά στους πολίτες της περιφέρειας, οι γιατροί της εταιρείας μας πρωτοστατούν στη διάγνωση, την ενημέρωση και την εκπαίδευση των ενδιαφερόμενων στο θέμα της τριχόπτωσης

800 11 00 111Γραμμή για όλη την Ελλάδα
(απο σταθερό χωρίς χρέωση)

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
metamosxefsi-malliwn-fue-hair-clinic-sidebar-banner-kordgr-001

The KORD GROUP Corporation
Συνοπτική Παρουσίαση

  Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ