ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙΣ FUE* Γένια* Φρύδια* Λοιπά σημεία* Αποκατάσταση τριχοφυΐας ουλών

Πέρα από τα μαλλιά. Εμφυτεύσεις FUE σε άλλα σημεία του σώματος.

Η μεταμόσχευση με την τεχνική FUE (Follicular Unit Extraction) είναι πλέον καθιερωμένη, και ευρέως γνωστή, για τα άριστα αποτελέσματά της στο τριχωτό της κεφαλής.
Όμως, η FUE μπορεί να εφαρμοστεί και για τη μεταφύτευση μαλλιών σε γένια, φρύδια και λοιπά σημεία του σώματος καθώς και για αποκατάσταση τριχοφυΐας σε περιοχές με ουλές.

ΓΕΝΙΑ

Εμφύτευση Γενιών - Μεταμόσχευση Τριχών FUE

Η τεχνική FUE για Μεταμοσχευση Γενιων στο πηγούνι, στις παρειές, στο μουστάκι και στις φαβορίτες, δίνει την ενδεδειγμένη λύση σε ενδιαφερόμενους που αναζητούν αποκατάσταση της απώλειας ή απλά ενίσχυση της τριχοφυΐας στα σημεία αυτά.

Οι ενδιαφερόμενοι θέλουν να αυξήσουν την πυκνότητα αλλά και να βελτιώσουν το σχήμα της τριχοφυΐας ώστε να αποκτήσουν πιο καλοσχηματισμένα γένια, μουστάκι ή φαβορίτες.

Η τεχνική FUE για μεταμόσχευση γενιώνπροτιμάται από τους ενδιαφερόμενους.
Αποτελεί την ενδεδειγμένη λύση για αποκατάσταση απώλειας ή ενίσχυση τριχοφυΐας στα γένια.
Η εφαρμογή γίνεται στο πηγούνι, στις παρειές, στο μουστάκι και τις φαβορίτες.
Με τον τρόπο αυτό δίδεται Πυκνότητα καθώς και όμορφα και καλοσχηματισμένα Γένια.

Πλεονεκτήματα της FUE στην Εμφύτευση Γενιών

Με την πείρα του ιατρικού επιτελείου της Bergmann Kord και τον υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό της, τα πλεονεκτήματα της FUE στην Εμφύτευση Γενιών είναι πολλά και σημαντικά:

  • Απουσία μετεγχειρητικών ουλών.
  • Απουσία ενοχλήσεων.
  • Δυνατότητα εξαγωγής συγκεκριμένου αριθμού μεμονωμένων τριχοθυλακίων.
  • Ταχεία επούλωση λήπτριας και δότριας περιοχής.
  • Εντελώς ήπια μετεγχειρητική πορεία με ελάχιστους περιορισμούς.
  • Άρτιο και αισθητικά άριστο αποτέλεσμα, αφού οι τρίχες επανεκφύονται με φυσικό τρόπο.

Πλάνο Εμφύτευσης Γενιών

Μετά από προσωπική συζήτηση και απολύτως κατατοπιστική ενημέρωση, οι ειδικοί της Bergmann Kord θα σχεδιάσουν το κατάλληλο πλάνο Εμφύτευσης Γενιών, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες του ενδιαφερόμενου.
Η κύρια πρόκληση στη συγκεκριμένη επέμβαση είναι η τοποθέτηση των τριχοθυλακίων σε κατάλληλη γωνία για την επίτευξη φυσικής εμφάνισης.

Τα τριχοθυλάκια που θα επιλεγούν για μεταφύτευση γενιών, ελέγχονται προσεκτικά για το πάχος τους, τη διάμετρό τους και τον αριθμό τριχών που περιλαμβάνουν (στις περισσότερες περιπτώσεις 1 έως 2 τρίχες το καθένα).
Η δότρια περιοχή επιλέγεται προσεκτικά από το πίσω μέρος της κεφαλής.

Διάρκεια μεταμόσχευσης και μετεγχειρητικές οδηγίες

Η διαδικασία της εφαρμογής εξαρτάται από τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα μεταμοσχευθούν και διαρκεί από 3 έως 5 ώρες.
Η εμφύτευση γίνεται με τη χρήση απολύτως ασφαλούς τοπικής αναισθησίας και πάντα υπό την επίβλεψη αναισθησιολόγου.
Εάν ό στόχος είναι η μεγαλύτερη πυκνότητα, ίσως απαιτηθεί και δεύτερη συνεδρία.

Οι μετεγχειρητικές οδηγίες μετά την Εμφύτευση Γενιών με FUE είναι απλές.
Συνιστάται να μην ξυριστεί η περιοχή για 10 έως 15 ημέρες, ενώ καλό θα είναι η διατροφή του ασθενούς να περιλαμβάνει μαλακά φαγητά.

ΦΡΥΔΙΑ

Εμφύτευση Φρυδιών - Μεταμόσχευση Τριχών FUE

Η Εμφυτευση Φρυδιων FUE απευθύνεται σε ανθρώπους με περιορισμένη ή και καθόλου τριχοφυΐα στα φρύδια.

Είναι γεγονός ότι τα καλοσχηματισμένα φρύδια βοηθούν στη συμμετρία του προσώπου ώστε το βλέμμα να είναι ζωντανό και τα μάτια να φαίνονται πιο έντονα.

Η Εμφύτευση Φρυδιών με τη μέθοδο FUE απευθύνεται σε ανθρώπους με περιορισμένη τριχοφυΐα στα φρύδια ή ακόμη και με πλήρη απουσία της.
Η μέθοδος αντικαθιστά με αισθητικά άρτιο και φυσικό τρόπο, άλλες λύσεις “συμβιβασμού” όπως το μόνιμο τατουάζ ή το μολύβι των ματιών.

Η επέμβαση περιλαμβάνει τη μεταφορά μεμονωμένων τριχοθυλακίων από το τριχωτό της κεφαλής στα φρύδια.
Απαιτεί εξειδίκευση του ιατρού, ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμός και ακρίβεια στην τοποθέτηση.
Έτσι θα επιτευχθεί το επιθυμητό σχήμα, πάχος και πυκνότητα των φρυδιών.

Διαδικασία επέμβασης και μετεγχειρητικό στάδιο

Η Εμφύτευση Φρυδιών με τη μέθοδο FUE αποτελεί μία ήπια επέμβαση που πραγματοποιείται με απολύτως ασφαλή τοπική αναισθησία, πάντα υπό την επίβλεψη αναισθησιολόγου.
Για τις 3 έως 5 ώρες που θα διαρκέσει η διαδικασία, ο ασθενής μπορεί να συνομιλεί με την ιατρική ομάδα, να βλέπει τηλεόραση ή απλά να χαλαρώνει.

Μετά το πέρας της επέμβασης, ο ασθενής είναι σε θέση να οδηγήσει, αν το επιθυμεί, και να επιστρέψει στο σπίτι του. Το τελικό άρτιο και αισθητικά άριστο αποτέλεσμα θα είναι ορατό 3 έως 6 μήνες μετά την επέμβαση.

ΛΟΙΠΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Εμφύτευση Τριχών σε Λοιπά σημεία Σώματος - Μεταμόσχευση Τριχών FUE

Η Διαδικασία

Κατά τη διάρκεια του πρώτου σκέλους της επέμβασης, ο ιατρός της Bergmann Kord, φορώντας ειδικούς μεγεθυντικούς φακούς, λαμβάνει ένα – ένα τα τριχοθυλάκια από διάσπαρτα σημεία της δότριας περιοχής.
Η διαδικασία απαιτεί απόλυτη ακρίβεια και προσοχή, ώστε  να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα και η βιωσιμότητα των τριχοθυλακίων.

Στη συνέχεια, θα ακολουθήσει το πιο απαιτητικό στάδιο της διαδικασίας από τεχνικής άποψης.
Τα εξαχθέντα τριχοθυλάκια θα εμφυτευτούν στους υποδοχείς της λήπτριας περιοχής μαζί με τον συνεκτικό ιστό που τα περιβάλλει.
Η όλη διαδικασία διαρκεί από 3 έως 8 ώρες και ο χρόνος ανάρρωσης είναι ελάχιστος.

ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ ΟΥΛΩΝ

Αποκατάσταση Τριχοφυΐας Ουλών - Μεταμόσχευση Τριχών FUE

Η πλέον σύγχρονη Τεχνική FUE, εκτός από εξαιρετικά αποτελέσματα στη Μεταμόσχευση Μαλλιών χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία και για την Αποκατάσταση Τριχοφυΐας Ουλών.

Αρκετοί ενδιαφερόμενοι απευθύνονται στη Bergmann Kord για την κάλυψη ουλών ή άλλων σημαδιών στο τριχωτό της κεφαλής ή στο σώμα.

Οι ουλές στο τριχωτό της κεφαλής ή το σώμα μπορούν να προκληθούν από ατύχημα ή αποτέλεσμα κάποιας αισθητικής επέμβασης όπως lifting κλπ.
Η κάλυψή τους με τρίχες είναι μία λεπτή και πολύ απαιτητική επέμβαση.
Γίνεται, δε, με απόλυτη επιτυχία από τους ιατρούς της Bergmann Kord.

Το πρώτο στάδιο στην αποκατάσταση τριχοφυΐας ουλών περιλαμβάνει τη διεξοδική προσωπική ενημέρωση του ενδιαφερόμενου και τη δημιουργία του κατάλληλου πλάνου αντιμετώπισης.
Θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες, θα εισακουστούν τα “θέλω” του ενδιαφερόμενου και θα του εξηγηθεί ποια είναι η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση στη δικιά του περίπτωση.

Διαδικασία

Η διαδικασία αρχίζει με τη συλλογή τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή.
Να σημειωθεί ότι σε πολλές περιπτώσεις αποκατάστασης ουλών, τα τριχοθυλάκια που θα χρησιμοποιηθούν μπορεί να είναι από οποιοδήποτε σημείο του σώματος (στήθος, πλάτη κλπ) και όχι αποκλειστικά από το τριχωτό της κεφαλής.

Τα τριχοθυλάκια που θα συλλεχθούν (απαραιτήτως μονότριχα ή δίτριχα για την επίτευξη φυσικής εμφάνισης) θα ταξινομηθούν και στη συνέχεια θα φυλαχθούν μέχρι τη στιγμή της εμφύτευσής τους.

Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει τη δημιουργία σημείων υποδοχής στη λήπτρια περιοχή.
Εδώ χρησιμοποιούνται ειδικά μικροεργαλεία τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να τηρηθούν συγκεκριμένες προδιαγραφές τοποθέτησης.
Η προσεκτική και μελετημένη διάταξη των τριχοθυλακίων είναι απολύτως σημαντική για την επίτευξη φυσικότητας και πυκνότητας.

Αποτελέσματα

Τα πρώτα αποτελέσματα μετά από μια συνεδρία Αποκατάστασης Τριχοφυΐας Ουλών με τη μέθοδο FUT είναι ορατά περίπου 4 μήνες μετά την επέμβαση.
Το ολοκληρωμένο, μόνιμο και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα φαίνεται περίπου 12 μήνες μετά την επέμβαση.
Η αποκατάσταση τριχοφυΐας ουλών μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες διορθωτικές επεμβάσεις.

Λόγω της σπουδαίας Επιτυχίας και της έκτασης εφαρμογών που έχει λάβει η Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE, η ζήτηση αυξάνεται ραγδαία και στον τομέα της εμφύτευσης τριχών σε λοιπά σημεία του σώματος, όπως Γένια, Φρύδια καθώς και στην αποκατάσταση τριχοφυΐας Ουλών.

800 11 00 111Γραμμή για όλη την Ελλάδα
(απο σταθερό χωρίς χρέωση)

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
metamosxefsi-malliwn-fue-hair-clinic-sidebar-banner-kordgr-001
Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ