ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙΣ FUE* Γένια* Φρύδια* Λοιπά σημεία* Αποκατάσταση τριχοφυΐας ουλών

Τεχνική FUE για άλλα σημεία του σώματος

Η τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE είναι καθιερωμένη και ευρέως γνωστή για τα άριστα αποτελέσματά της σε σημεία που έχουν χαθεί στο τριχωτό της κεφαλής.
Ωστόσο αυτό που δεν είναι τόσο γνωστό, είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί και για τη μεταφύτευση τριχών σε γένια, μουστάκι, φρύδια και λοιπά σημεία του σώματος.
Τέλος – και εξίσου σημαντικό – το γεγονός ότι η μέθοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποκατάσταση της τριχοφυΐας σε περιοχές που έχουν δημιουργηθεί ουλές.

ΓΕΝΙΑ

Εμφύτευση Γενιών - Μεταμόσχευση Τριχών FUE

Η τεχνική FUE για Μεταμοσχευση Γενιων στο πηγούνι, στις παρειές, στο μουστάκι και στις φαβορίτες, δίνει την ενδεδειγμένη λύση σε ενδιαφερόμενους που αναζητούν αποκατάσταση της απώλειας ή απλά ενίσχυση της τριχοφυΐας στα σημεία αυτά.

Οι ενδιαφερόμενοι θέλουν να αυξήσουν την πυκνότητα αλλά και να βελτιώσουν το σχήμα της τριχοφυΐας ώστε να αποκτήσουν πιο καλοσχηματισμένα γένια, μουστάκι ή φαβορίτες.

Η τεχνική FUE για μεταμόσχευση γενιών είναι μια πολύ σοβαρή επιλογή για εκείνους που αναζητούν λύση για την κάλυψη σε κενά σημεία.
Μάλιστα, αποτελεί την μόνη ενδεδειγμένη λύση για αποκατάσταση απώλειας ή ενίσχυση της τριχοφυΐας στα γένια.
Η εφαρμογή γίνεται στο πηγούνι, στις παρειές, στο μουστάκι και στις φαβορίτες.
Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η επιθυμητή πυκνότητα.
Με αποτέλεσμα, όμορφα και καλοσχηματισμένα γένια.

Πλεονεκτήματα της FUE στην Εμφύτευση Γενιών

Με την πείρα του ιατρικού επιτελείου της Bergmann Kord και τον υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό της, τα πλεονεκτήματα της FUE στην Εμφύτευση Γενιών είναι πολλά.

Τα πλέον σημαντικά είναι τα εξής:

  • Απουσία μετεγχειρητικών ουλών
  • Απουσία ενοχλήσεων
  • Δυνατότητα εξαγωγής συγκεκριμένου αριθμού μεμονωμένων τριχοθυλακίων
  • Ταχεία επούλωση λήπτριας και δότριας περιοχής
  • Εντελώς ήπια μετεγχειρητική πορεία με ελάχιστους περιορισμούς
  • Άρτιο και αισθητικά άριστο αποτέλεσμα, αφού οι τρίχες επανεκφύονται με φυσικό τρόπο.

Πλάνο Εμφύτευσης Γενιών

Μετά από προσωπική συζήτηση και απολύτως κατατοπιστική ενημέρωση, οι ειδικοί της Bergmann Kord θα σχεδιάσουν το κατάλληλο πλάνο Εμφύτευσης Γενιών, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες του ενδιαφερόμενου.
Εκτός των άλλων θεμάτων, κύρια πρόκληση στη συγκεκριμένη επέμβαση είναι η τοποθέτηση των τριχοθυλακίων σε κατάλληλη γωνία για την επίτευξη φυσικής εμφάνισης.

Τα τριχοθυλάκια που θα επιλεγούν για μεταφύτευση γενιών ελέγχονται προσεκτικά για :
το πάχος τους,
τη διάμετρό τους και
τον αριθμό τριχών που περιέχει το καθένα.
Ως δότρια περιοχή επιλέγεται το πίσω μέρος του τριχωτού της κεφαλής.

Διάρκεια Επέμβασης

Η διαδικασία της εφαρμογής εξαρτάται από τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα χρειαστούν.
Διαρκεί, δε, από 3 έως 5 ώρες.
Η εμφύτευση γίνεται με χρήση τοπικής αναισθησίας και όπως πάντα παρουσία αναισθησιολόγου.
Εάν ο στόχος είναι η μεγαλύτερη πυκνότητα, ίσως απαιτηθεί και δεύτερη συνεδρία μετά από διάστημα 6 μηνών.

Οι μετεγχειρητικές οδηγίες μετά την Εμφύτευση Γενιών με FUE είναι απλές. Δίνονται και επεξηγούνται αναλυτικά από τον αρμόδιο ιατρό αμέσως μετά την επέμβαση.

metamosxefsi-malliwn-fue-hair-clinic-loipa-simeia-text-photo-genia-photoslider-01-008

ΦΡΥΔΙΑ

Εμφύτευση Φρυδιών - Μεταμόσχευση Τριχών FUE

Η Εμφυτευση Φρυδιων FUE απευθύνεται σε ανθρώπους με περιορισμένη ή και καθόλου τριχοφυΐα στα φρύδια.

Είναι γεγονός ότι τα καλοσχηματισμένα φρύδια βοηθούν στη συμμετρία του προσώπου ώστε το βλέμμα να είναι ζωντανό και τα μάτια να φαίνονται πιο έντονα.

Η Εμφύτευση Φρυδιών με τη μέθοδο FUE απευθύνεται σε ανθρώπους με περιορισμένη τριχοφυΐα στα φρύδια ή ακόμη και με πλήρη απουσία της.
Η μέθοδος αντικαθιστά με αισθητικά άρτιο και φυσικό τρόπο, άλλες λύσεις “συμβιβασμού”, όπως το μόνιμο τατουάζ ή το μολύβι των ματιών.
Η επέμβαση περιλαμβάνει τη μεταφορά μεμονωμένων τριχοθυλακίων από το τριχωτό της κεφαλής στα φρύδια.
Απαιτεί εξειδίκευση του ιατρού, ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμούς και ακρίβεια στην τοποθέτηση.
Έτσι θα επιτευχθούν το επιθυμητό σχήμα, πάχος και πυκνότητα των φρυδιών.

Διαδικασία επέμβασης και μετεγχειρητικό στάδιο

Η Εμφύτευση Φρυδιών με τη μέθοδο FUE αποτελεί μία ήπια επέμβαση που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και πάντα, όπως σε όλες τις επεμβάσεις στη κλινική μας, με την παρουσία αναισθησιολόγου.
Για όσο θα διαρκέσει η διαδικασία, ο ασθενής μπορεί να συνομιλεί με την ιατρική ομάδα, να βλέπει τηλεόραση ή απλά να χαλαρώνει.
Μετά το πέρας της επέμβασης, ο τελευταίος λαμβάνει αναλυτικές γραπτές οδηγίες και επιστρέφει στο σπίτι του.
Το τελικό άρτιο και αισθητικά άριστο αποτέλεσμα θα είναι ορατό 6 έως 12 μήνες μετά την επέμβαση.

ΛΟΙΠΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Εμφύτευση Τριχών σε Λοιπά σημεία Σώματος - Μεταμόσχευση Τριχών FUE

Η Διαδικασία

Κατά τη διάρκεια του πρώτου σκέλους της επέμβασης, ο ιατρός της Bergmann Kord λαμβάνει με προσοχή ένα – ένα τα τριχοθυλάκια από διάσπαρτα σημεία του τριχωτού της κεφαλής.
Η διαδικασία απαιτεί απόλυτη ακρίβεια και προσοχή, ώστε  να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα και η βιωσιμότητα των τριχοθυλακίων.
Στη συνέχεια, ο ιατρός θα ακολουθήσει το τακτικό πρωτόκολλο και τα εξαχθέντα τριχοθυλάκια θα εμφυτευτούν στους υποδοχείς της λήπτριας περιοχής μαζί με τον συνεκτικό ιστό που τα περιβάλλει.
Η όλη διαδικασία, ανάλογα την περιοχή και την έκτασή της, διαρκεί από 3 έως 8 ώρες.

ΤΡΙΧΟΦΥΙΑ ΟΥΛΩΝ

Αποκατάσταση Τριχοφυΐας Ουλών - Μεταμόσχευση Τριχών FUE

Η πλέον σύγχρονη Τεχνική FUE, εκτός από εξαιρετικά αποτελέσματα στη Μεταμόσχευση Μαλλιών χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία και για την Αποκατάσταση Τριχοφυΐας Ουλών.

Αρκετοί ενδιαφερόμενοι απευθύνονται στη Bergmann Kord για την κάλυψη ουλών ή άλλων σημαδιών στο τριχωτό της κεφαλής ή στο σώμα.

Οι ουλές στο τριχωτό της κεφαλής ή στο σώμα μπορούν να προκληθούν από ατύχημα ή να εμφανισθούν ως αποτέλεσμα κάποιας αισθητικής επέμβασης, όπως για παράδειγμα ενός lifting.

Η κάλυψή τους με τρίχες είναι μία λεπτή και πολύ απαιτητική επέμβαση, η οποία ωστόσο γίνεται με απόλυτη επιτυχία από τους ιατρούς της Bergmann Kord.

Το πρώτο στάδιο στην αποκατάσταση τριχοφυΐας ουλών περιλαμβάνει την διεξοδική προσωπική ενημέρωση του ενδιαφερόμενου και τη δημιουργία του κατάλληλου πλάνου αντιμετώπισης.
Στο ίδιο πλαίσιο, θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες, θα αξιολογηθούν τα “θέλω” του ενδιαφερόμενου και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί στον ίδιο η ενδεδειγμένη αντιμετώπιση της δικής του περίπτωσης.

Διαδικασία

Η διαδικασία ξεκινάει με τη συλλογή τριχοθυλακίων από τη δότρια περιοχή που συνήθως είναι το τριχωτό της κεφαλής.
Τα τριχοθυλάκια που θα συλλεχθούν, θα ταξινομηθούν και στη συνέχεια θα προετοιμαστούν για τη στιγμή της τοποθέτησής τους.
Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει τη δημιουργία σημείων υποδοχής στη λήπτρια περιοχή.
Εδώ χρησιμοποιούνται ειδικά μικροεργαλεία χειρουργικής τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να τηρηθούν συγκεκριμένες προδιαγραφές τοποθέτησης.
Η προσεκτική και μελετημένη διάταξη των τριχοθυλακίων είναι απολύτως σημαντική για την επίτευξη φυσικότητας και πυκνότητας.

Αποτελέσματα

Τα πρώτα αποτελέσματα μετά από μια συνεδρία Αποκατάστασης Τριχοφυΐας Ουλών με τη μέθοδο FUE είναι ορατά περίπου 4 μήνες μετά την επέμβαση.
Το ολοκληρωμένο, μόνιμο και αισθητικά άρτιο αποτέλεσμα αξιολογείται περίπου 12 μήνες μετά την επέμβαση.

Λόγω της σπουδαίας Επιτυχίας και της έκτασης εφαρμογών που έχει λάβει η Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE, η ζήτηση αυξάνεται ραγδαία και στον τομέα της εμφύτευσης τριχών σε λοιπά σημεία του σώματος, όπως Γένια, Φρύδια καθώς και στην αποκατάσταση τριχοφυΐας Ουλών.

800 11 00 111Γραμμή για όλη την Ελλάδα
(απο σταθερό χωρίς χρέωση)

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
metamosxefsi-malliwn-fue-hair-clinic-sidebar-banner-kordgr-001