Η τεχνική FUE είναι καθιερωμένη και ευρέως γνωστή για τα άριστα αποτελέσματά της σε σημεία που έχουν χαθεί μαλλιά στο τριχωτό της κεφαλής. Ωστόσο αυτό που δεν είναι τόσο γνωστό, είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη μέθοδος μπορεί να εφαρμοστεί και για τη μεταφύτευση τριχών σε γένια, μουστάκι και φρύδια.

Η επέμβαση περιλαμβάνει τη μεταφορά μεμονωμένων τριχοθυλακίων από το τριχωτό της κεφαλής στα κενά σημεία που χρειάζονται αποκατάσταση.

ΓΕΝΙΑ

Η τεχνική FUE για μεταμόσχευση γενιών είναι μια σημαντική επιλογή για εκείνους που αναζητούν λύση για την κάλυψη σε κενά σημεία.
Μάλιστα, αποτελεί την μόνη ενδεδειγμένη λύση για αποκατάσταση απώλειας ή ενίσχυση της τριχοφυΐας στα γένια.
Η εφαρμογή γίνεται στο πηγούνι, στις παρειές, στο μουστάκι και στις φαβορίτες.
Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η επιθυμητή πυκνότητα. Με αποτέλεσμα, όμορφα και καλοσχηματισμένα γένια.

ΦΡΥΔΙΑ

Η Εμφύτευση Φρυδιών με τη μέθοδο FUE απευθύνεται σε ανθρώπους με περιορισμένη τριχοφυΐα στα φρύδια ή ακόμη και με πλήρη απουσία της.

Η μέθοδος αντικαθιστά με αισθητικά άρτιο και φυσικό τρόπο, άλλες λύσεις “συμβιβασμού”, όπως το μόνιμο τατουάζ ή το μολύβι των ματιών.
Απαιτεί εξειδίκευση του ιατρού, ιδιαίτερα λεπτούς χειρισμούς και ακρίβεια στην τοποθέτηση. Έτσι θα επιτευχθούν το επιθυμητό σχήμα, πάχος και πυκνότητα των φρυδιών.

Τα πλέον σημαντικά πλεονεκτήματα της εφαρμογής είναι τα εξής:

• Απουσία μετεγχειρητικών ουλών.

Απουσία ενοχλήσεων.

• Δυνατότητα εξαγωγής συγκεκριμένου αριθμού μεμονωμένων τριχοθυλακίων.

• Ταχεία επούλωση λήπτριας και δότριας περιοχής.

• Εντελώς ήπια μετεγχειρητική πορεία με ελάχιστους περιορισμούς.

• Άρτιο και αισθητικά άριστο αποτέλεσμα, αφού οι τρίχες επανεκφύονται με φυσικό τρόπο.

Πλάνο Εμφύτευσης

Μετά από προσωπική συζήτηση και απολύτως κατατοπιστική ενημέρωση, οι ειδικοί της Bergmann Kord θα σχεδιάσουν το κατάλληλο πλάνο Εμφύτευσης, λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες του ενδιαφερόμενου.
Εκτός των άλλων θεμάτων, κύρια πρόκληση στη συγκεκριμένη επέμβαση είναι η τοποθέτηση των τριχοθυλακίων σε κατάλληλη γωνία για την επίτευξη φυσικής εμφάνισης.

Διάρκεια Επέμβασης

Η διαδικασία της εφαρμογής εξαρτάται από τον αριθμό των τριχοθυλακίων που θα χρειαστούν. Εάν ο στόχος είναι η μεγαλύτερη πυκνότητα, ίσως απαιτηθεί και δεύτερη συνεδρία μετά από διάστημα 6-12 μηνών.

Οι μετεγχειρητικές οδηγίες μετά την Εμφύτευση με τη τεχνική FUE είναι απλές.

Διαδικασία Επέμβασης και Μετεγχειρητικό Στάδιο

Η Εμφύτευση Γενιών και Φρυδιών με τη μέθοδο FUE αποτελεί μία ήπια επέμβαση που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και πάντα με την παρουσία αναισθησιολόγου.
Για όσο θα διαρκέσει η διαδικασία, ο ασθενής μπορεί να συνομιλεί με την ιατρική ομάδα, να βλέπει τηλεόραση ή απλά να χαλαρώνει.

Το τελικό άρτιο και αισθητικά άριστο αποτέλεσμα θα είναι ορατό 6 έως 12 μήνες μετά την επέμβαση.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη