ΕΜΦΥΤΕΥΣΕΙΣ FUE* Γένια* Φρύδια* Λοιπά σημεία* Αποκατάσταση τριχοφυΐας ουλών

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ FUE
* Γένια     * Φρύδια     * Λοιπά σημεία    * Αποκατάσταση Τριχοφυΐας Ουλών

Η Μεταμοσχευση Μαλλιων FUE (Follicular Unit Extraction), η πλέον σύγχρονη μέθοδος εμφύτευσης μαλλιών, χρησιμοποιείται με εξαιρετικά αποτελέσματα για την αποκατάσταση του τριχωτού της κεφαλής.

Η ιδία επιτυχημένη τεχνική εφαρμόζεται και για την μετεμφύτευση τριχών σε γενιά, φρύδια, λοιπά σημεία σώματος και για την αποκατάσταση της τριχοφυΐας ουλών.

Ενημερωθείτε για την περιοχή που σας ενδιαφέρει :

ΓΕΝΙΑ

Εμφύτευση Γενιών - Μεταμόσχευση Τριχών FUE

Η προηγμένη τεχνική για Μεταμοσχευση Γενιων FUE στο πηγούνι, στις παρειές, στο μουστάκι και στις φαβορίτες, δίνει την ενδεδειγμένη λύση σε ενδιαφερόμενους που αναζητούν αποκατάσταση της τριχόπτωσης ή απλά ενίσχυση της τριχοφυΐας στα σημεία αυτά.

Οι ενδιαφερόμενοι θέλουν να αυξήσουν την πυκνότητα αλλά και να βελτιώσουν το σχήμα της τριχοφυΐας ώστε να αποκτήσουν πιο καλοσχηματισμένα γένια, μουστάκι ή φαβορίτες.

Έτσι, μπορούν να επιτύχουν την εμφάνιση την οποία επιθυμούν για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους.

Το βασικό αίτιο της τριχόπτωσης στις περιοχές του προσώπου είναι η κληρονομικότητα.

Πλεονεκτήματα

Οι έμπειροι γιατροί της Bergmann Kord εφαρμόζουν τη Εμφύτευση Γενιών FUE, η οποία μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις κυρίως λόγω :

* Απουσίας μετεγχειρητικών ουλών και ενοχλήσεων.

* Δυνατότητας εξαγωγής συγκεκριμένου αριθμού μεμονωμένων τριχοθυλακίων.

* Ταχείας επούλωσης λήπτριας και δότριας περιοχής.

* Εντελώς ήπιας μετεγχειρητικής πορείας η οποία συνοδεύεται από ελάχιστους περιορισμούς, που αφορούν κυρίως την πρώτη μετεγχειρητική εβδομάδα.

* Εξασφαλίζει ολοκληρωμένο, αισθητικά άρτιο, αποτέλεσμα αφού οι τρίχες επανεκφύονται με φυσικό τρόπο.

ΦΡΥΔΙΑ

Εμφύτευση Φρυδιών - Μεταμόσχευση Τριχών FUE

Η Εμφυτευση Φρυδιων FUE απευθύνεται σε ανθρώπους με περιορισμένη ή και καθόλου τριχοφυΐα στα φρύδια.

Είναι γεγονός ότι τα καλοσχηματισμένα φρύδια βοηθούν στη συμμετρία του προσώπου ώστε το βλέμμα να είναι ζωντανό και τα μάτια να φαίνονται πιο έντονα.

Η προσωρινή, ως τώρα λύση, ήταν το μόνιμο τατουάζ ή ακόμα και το μολύβι ματιών. Τις περισσότερες φορές, όμως, τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά για τον ενδιαφερόμενο.

Χρησιμοποιώντας την προηγμένη τεχνική Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE, μας δίδεται η δυνατότητα για τη πλήρη αποκατάσταση της τριχοφυΐας στα φρύδια.

Κατά την επέμβαση, μεταφέρονται μεμονωμένα τριχοθυλάκια από το τριχωτό της κεφαλής στα φρύδια, ώστε να αποκατασταθεί η αραίωση ή η πλήρης Τριχόπτωση.

Η Μεταμόσχευση Φρυδιών FUE απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, εξειδίκευση του γιατρού και ακρίβεια στη τοποθέτηση ώστε να οδηγήσει σε μόνιμα, αισθητικά άρτια, αποτελέσματα.

Ο γιατρός σχεδιάζει την περιοχή όπου εμφανίζεται Τριχόπτωση και στην οποία θα εμφυτευθούν τα νέα τριχοθυλάκια, βάσει των επιθυμιών και χαρακτηριστικών του ενδιαφερόμενου.

Έτσι, καθορίζεται το επιθυμητό σχήμα, πάχος και πυκνότητα.

Διαδικασία

Η εμφύτευση φρυδιών FUE, αποτελεί μια ήπια επέμβαση, που πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία.

Για τις 3 έως 5 ώρες που διαρκεί η διαδικασία, ο ενδιαφερόμενος μπορεί να συνομιλεί με την ιατρική ομάδα, να βλέπει τηλεόραση ή απλώς να χαλαρώνει.

Μετά το πέρας της επέμβασης ο ενδιαφερόμενος είναι σε θέση να οδηγήσει και επιστρέψει στο σπίτι.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μεταξύ 3 και 6 μηνών.

Κόστος

Το κόστος της μεταμόσχευσης φρυδιών FUE είναι ανάλογο με τις ανάγκες κάθε περίπτωσης και εξαρτάται από τον αριθμό των τριχοθυλακίων που απαιτούνται και την έκταση της, προς αποκατάσταση, περιοχής.

ΛΟΙΠΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Εμφύτευση Τριχών σε Λοιπά σημεία Σώματος - Μεταμόσχευση Τριχών FUE

Διαδικασία

  • Λήψη μεμονωμένων τριχοθυλακίων

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, o γιατρός της Bergmann Kord, φορώντας ειδικούς μεγεθυντικούς φακούς, λαμβάνει ένα-ένα τα τριχοθυλάκια από διάσπαρτα σημεία της δότριας περιοχής.

Η διαδικασία πραγματοποιείται με ιδιαίτερη ακρίβεια και προσοχή ώστε να εξασφαλιστεί η ακεραιότητα και κατ’ επέκταση η βιωσιμότητα των τριχοθυλακίων. Αυτό γίνεται ώστε να προκληθεί η μικρότερη δυνατή καταπόνηση στη δότρια περιοχή και να διαφυλαχθεί η ακεραιότητα των όμορων τριχοθυλακίων.

  • Εμφύτευση των εξαχθέντων τριχοθυλακίων

Από τεχνική άποψη, το στάδιο της τοποθέτησης των τριχοθυλακίων είναι το πιο απαιτητικό της διαδικασίας. Τα τριχοθυλάκια εμφυτεύονται στους υποδοχείς της λήπτριας περιοχής μαζί με το συνεκτικό ιστό που τα περιβάλλει.

Διάρκεια και χρόνος ανάρρωσης

Η επέμβαση είναι ανώδυνη, αφού πραγματοποιείται με τη χρήση τοπικής αναισθησίας, υπό την επίβλεψη ιατρού αναισθησιολόγου.

Η διαδικασία διαρκεί από 3 έως 8 ώρες αναλόγως της περίπτωσης και ο χρόνος ανάρρωσης είναι ελάχιστος.

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑΣ ΟΥΛΩΝ

Αποκατάσταση Τριχοφυΐας Ουλών - Μεταμόσχευση Τριχών FUE

Η πλέον σύγχρονη Τεχνική FUE, εκτός από εξαιρετικά αποτελέσματα στη Μεταμόσχευση Μαλλιών χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία και για την Αποκατάσταση Τριχοφυΐας Ουλών.

Αρκετοί ενδιαφερόμενοι απευθύνονται στη Bergmann Kord για την κάλυψη ουλών ή άλλων σημαδιών στο τριχωτό της κεφαλής ή στο σώμα.

Διαδικασία

  • Ταξινόμηση & φύλαξη των τριχοθυλακίων
    • Τα τριχοθυλάκια που επιλέγονται από τη δότρια περιοχή θα πρέπει να είναι μονότριχα ή δίτριχα για την επίτευξη φυσικής εμφάνισης. Αυτά ταξινομούνται και στη συνέχεια φυλάσσονται μέχρι τη στιγμή της εμφύτευσής τους.
  • Δημιουργία σημείων υποδοχής
    • Για την προετοιμασία των σημείων υποδοχής των τριχοθυλακίων στην λήπτρια περιοχή, χρησιμοποιούνται ειδικά μικροεργαλεία ώστε να τηρούνται συγκεκριμένες προδιαγραφές κατά την τοποθέτηση τους.
    • Αυτή η προσεκτική και μελετημένη τοποθέτηση στη διάταξη των τριχοθυλακίων είναι πολύ σημαντική τόσο για τη φυσικότητα του αποτελέσματος, όσο και για την επίτευξη μέγιστης πυκνότητας.

Αποτέλεσμα

Τα πρώτα αποτελέσματα μετά από μία συνεδρία Αποκατάστασης Τριχοφυΐας Ουλών, θα είναι ορατά περίπου 4 μήνες μετά την επέμβαση.

Το ολοκληρωμένο, μόνιμο, αποτέλεσμα έρχεται περίπου 12 μήνες μετά τη μέρα της επέμβασης.

Λόγω της σπουδαίας επιτυχίας και της έκτασης εφαρμογών που έχει λάβει η Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE, η ζήτηση αυξάνεται ραγδαία και στον τομέα της εμφύτευσης τριχών σε λοιπά σημεία του σώματος, όπως : γένια, φρύδια καθώς και στην αποκατάσταση τριχοφυΐας ουλών.

800 11 00 111Γραμμή για όλη την Ελλάδα
(απο σταθερό χωρίς χρέωση)

Διαβάστε επίσης

error: Content is protected !!