metamosxefsi-malliwn-fue-hair-clinic-gat-treatment-header-gr

Πρωτόκολλο G.A.T. (Growth Advanced Transplantation)

Θεραπεία Τριχόπτωσης  με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες (ΑΑΠ)

Η Μεταμοσχευση Μαλλιων FUE εφαρμόζεται και συνδυαστικά με τη  Θεραπεία κατά της Τριχόπτωσης με Αυτόλογους Αυξητικούς Παράγοντες (ΑΑΠ), καθώς η αξιοποίηση των Αυξητικών Παραγόντων συμβάλλει σημαντικά και με πολλούς τρόπους σε όλη τη διαδικασία της Εμφύτευσης Μαλλιών.

Το νεότερο πρωτόκολλο για Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE+, Growth Advanced Transplantation (G.A.T.), είναι βασισμένο στην ΑΑΠ και συνδράμει στην αναγέννηση και ενεργοποίηση των τριχοθυλακίων.

Η νέα μέθοδος θεωρείται εξαιρετικά εξελιγμένη, δεδομένου ότι «αναγκάζει» τον οργανισμό να αντιδράσει με έντονο, αλλά απολύτως φυσικό τρόπο, στην υπολειτουργία των τριχοθυλακίων. Τροφοδοτεί έτσι, την περιοχή της Τριχόπτωσης με ενεργοποιημένα κύτταρα που αναλαμβάνουν τη διαδικασία αναγέννησης της τρίχας.

Ενίσχυση του αποτελέσματος

Η αποτελεσματικότητα για την Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE+ έγκειται στο εξειδικευμένο πρωτόκολλο εφαρμογής της από τη Bergmann Kord.

Στον τρόπο και την ταχύτητα φυγοκέντρισης, τον έλεγχο και τη μέτρηση του υλικού πριν την εφαρμογή, την ιδανική συμπύκνωση των αιμοπεταλίων, τον εμπλουτισμό με ειδικά στοιχεία κ.ά..

Τα αποτελέσματα της τεχνικής μπορούν να ενισχυθούν περαιτέρω με την συνδυαστική εφαρμογή της αγωγής Volumed® και της θεραπείας Soft Laser, κατόπιν αξιολόγησης της κάθε περίπτωσης ξεχωριστά.

Ο συνδυασμός βοηθά:

* Να διατηρηθούν τα υπάρχοντα μαλλιά αφού επιτυγχάνεται η επανενεργοποίηση των τριχοθυλακιών που δυσλειτουργούν ώστε να είναι πλέον σε θέση να δώσουν νέα, υγιή μαλλιά.

* Στην ενδυνάμωση των μεταμοσχευμένων τριχοθυλακίων που τοποθετούνται στη λήπτρια περιοχή.

* Στην γρηγορότερη αποκατάσταση της δότριας και λήπτριας περιοχής.

Πρωτόκολλο Θεραπείας ΑΑΠ στη Bergmann Kord

Προετοιμασία Θεραπείας κατά της Τριχόπτωσης ΑΑΠ

Ο ρόλος των Αυξητικών Παραγόντων (Growth Factors) στην αντιμετώπιση της Τριχόπτωσης

Οι Αυξητικοί Παράγοντες είναι ειδικές πρωτεΐνες που απελευθερώνονται από διάφορα κύτταρα του οργανισμού μας (όπως τα αιμοπετάλια) και τον βοηθούν να αποκαταστήσει τους ιστούς που δυσλειτουργούν ή έχουν υποστεί βλάβη, αναπτύσσοντας αναγεννητική και αναπλαστική δράση.

Αυτό επιτυγχάνεται μέσω:

* Επανενεργοποίησης των αδρανών πρόδρομων βλαστοκυττάρων της περιοχής των υπό αποκατάσταση ιστών.

* Ενεργοποίησης του πολλαπλασιασμού των κυττάρων αυτής της περιοχής.

* Αύξησης του μεταβολισμού των κυττάρων.

* Μετατροπής των κυττάρων σε άλλους τύπους, εν προκειμένω των πρόδρομων βλαστοκυττάρων σε κύτταρα τριχοθυλακίων.

Στην Κλινική Μαλλιών Bergmann Kord, αυξάνουμε τη συγκέντρωση των αυξητικών παραγόντων που περιέχονται στα αιμοπετάλια μέσω της Θεραπείας ΑΑΠ.  Έτσι, ενεργοποιείται μεγαλύτερος αριθμός ενηλίκων βλαστοκυττάρων τα οποία κατευθύνουν την επαναλειτουργία της περιοχής που απαιτεί αποκατάσταση. Ως αποτέλεσμα, επιτυγχάνεται η αυτοαποκατάσταση των δυσλειτουργιών σε πιο σύντομο χρόνο & με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

Ειδικά στο θέμα της Τριχόπτωσης, επιτυγχάνεται η επανενεργοποίηση των θυλάκων των τριχών που δυσλειτουργούν. Έτσι, τα τριχοθυλάκια είναι πλέον σε θέση να δώσουν νέα μαλλιά αλλά και ενδυνάμωση, μεγαλύτερη διάμετρο & μήκος στα ήδη υπάρχοντα.

Θεραπείες κατά της Τριχόπτωσης στη Bergmann Kord

Αγωγή Volumed©

Η εξειδικευμένη αγωγή κατά της ΤριχόπτωσηςVolumed©, είναι απόσταγμα των πολυετών & εντατικών εργαστηριακών ερευνών της Bergmann Γερμανίας.
Περιλαμβάνει προϊόντα φυτικής προέλευσης, δεν εμφανίζει παρενέργειες, είναι δερματολογικά ελεγμένη και γνωστοποιημένη στον ΕΟΦ.

Πραγματοποιείται αποκλειστικά από τη Bergmann Kord.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της Bergmann Kord θα δημιουργήσει το εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας σας, ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού, της κεφαλής και της τρίχας.

Soft Laser – Θεραπεία Τριχόπτωσης

Soft Laser - Θεραπεία Τριχόπτωσης

Η εφαρμογή του Soft Laser λειτουργεί και συνδυαστικά με την αγωγή Volumed® κατά της Τριχόπτωσης. Στόχος, η ενίσχυση του αποτελέσματος.

Το Soft Laser είναι απολύτως ασφαλές για την υγεία και δεν επιφέρει καμία παρενέργεια, καθώς έχει επιδερμική επίδραση. Η δέσμη laser ενεργεί μηχανικά, τροφοδοτώντας το τριχωτό με ενέργεια, η οποία στον οργανισμό – σε βαθύτερο κυτταρικό επίπεδο – μετασχηματίζεται σε χημική.

Πλεονεκτήματα της Soft Laser θεραπείας Τριχόπτωσης :

* Αυξάνεται η οξυγόνωση και η θρέψη των θυλακικών μονάδων του τριχωτού.

* Τονώνεται η μικροκυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής με την πρόκληση τοπικής αγγειοδιαστολής και αύξηση της ροής του αίματος.

* Διευρύνεται ο κύκλος ζωής της τρίχας.

* Ενεργοποιείται ο μεταβολισμός των κυττάρων και η κυτταρική δραστηριότητα.

* Αυξάνεται η διαπερατότητα και η απορρόφηση των πολύτιμων συστατικών της αγωγής Volumed®.

* Επιτυγχάνεται ενεργοποίηση των ενζύμων και της σύνθεσης πρωτεϊνών.

* Βελτιώνεται η δυνατότητα θρέψης των τριχοθυλακίων.

* Ενισχύεται η αναζωογόνηση, η αναδόμηση και η αναγέννηση των ιστών.

* Αυξάνεται το ποσοστό των τριχών που βρίσκονται στη φάση της ανάπτυξης.

* Επιταχύνεται ο ρυθμός ανάπτυξης των μαλλιών.

* Η Τριχόπτωση παρουσιάζει σημαντική σταθεροποίηση, καθώς περιορίζονται οι δυνατότητες δράσης της 5-α αναγωγάσης και της DHT.

* Ρυθμίζεται και ομαλοποιείται η δραστηριότητα των σμηγματογόνων αδένων.

* Αντιμετωπίζονται οι διαταραχές του τριχωτού.

* Αυξάνεται η ελαστικότητα του τριχωτού.

* Ποσοστό των τριχών που βρίσκονται στη φάση της Τελoγένεσης περνούν στη φάση της Αναγένεσης.

* Αναβαθμίζονται τα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά της τρίχας (αύξηση υγείας στελέχους, αύξηση διαμέτρου, ελαστικότητας, αντοχής, δύναμης).

* Τα μαλλιά αποκτούν ενέργεια, πυκνότητα, όγκο και δύναμη.

Microscopic Hair & Scalp Analysis

Για την καταγραφή της αποτελεσματικότητας των θεραπειών κατά της Τριχόπτωσης, στο τέλος κάθε τριμήνου διενεργείται στην κλινική επαναληπτικός τριχολογικός έλεγχος Microscopic Hair & Scalp Analysis.

Κατά τη διάρκειά του, επανεξετάζονται τα μαλλιά και καταγράφονται τα νέα ποσοστά των τριχών που ανήκουν σε κάθε μία από τις φάσεις ζωής της τρίχας (Αναγενείς, Τελογενείς και Δυστροφικές).

Η εξειδικευμένη Επιστημονική  Ομάδα της Bergmann Kord βρίσκεται κοντά σε κάθε ενδιαφερόμενο, όχι μόνο κατά τη διάρκεια της θεραπείας αλλά καθ’ όλη τη μετέπειτα πορεία.

Στην Bergmann Kord η επιτυχία του αποτελέσματος επιβεβαιώνεται. Στη πράξη !

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη

θεραπεία τριχόπτωσης με αυτόλογους αυξητικούς παράγοντες - Ενισχυτική Θεραπεία κατά της Τριχόπτωσης