« Σκοπός είναι να βελτιωθεί η αισθητική εικόνα και φυσικότητα του αποτελέσματος που έγινε από επεμβάσεις με παλαιότερες τεχνικές. »

Μεταμόσχευση Μαλλιών με FUE – Διορθωτικές Επεμβάσεις

Η μεταμόσχευση μαλλιών με την τεχνική FUE, στα κατάλληλα χέρια των έμπειρων και ικανών ιατρών της Bergmann Kord είναι ένα όπλο που μπορεί να διορθώσει σχεδόν οποιεσδήποτε ατέλειες ή προβλήματα από επεμβάσεις του παρελθόντος με μέτριο ή κακό αποτέλεσμα.

Σε ποιους απευθύνεται

Υπάρχει ένα ποσοστό ανθρώπων (που ευτυχώς βαίνει μειούμενο με την πάροδο των ετών) που δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τη μεταμόσχευση μαλλιών που επιχείρησαν στο παρελθόν σε κέντρα ή χώρες, όπου τα σωστά ιατρικά κριτήρια και πρωτόκολλα δεν τηρούντο πλήρως.

Πέρασαν αρκετά χρόνια για να αποκτηθεί η αντίστοιχη εμπειρία η οποία οδηγεί σε ολοκληρωμένα, αισθητικά άρτια, αποτελέσματα.

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα

• Μη ικανοποιητική αισθητικά εικόνα
• Μη φυσική μετωπιαία γραμμή
• Περιορισμένη πυκνότητα
• Μοσχεύματα μεγάλου μεγέθους
• Φτωχό αποτέλεσμα
• Εικόνα μαλλιών “κούκλας βιτρίνας”.

Πώς γίνεται η διόρθωση

Η διαδικασία βελτίωσης και επανόρθωσης συχνά απαιτεί περισσότερες δεξιότητες από αυτές που χρειάζεται μία κανονική μεταμόσχευση μαλλιών.
Οι ιατροί της Bergmann Kord έχουν τη γνώση, την πείρα και τις ικανότητες, μέσα από την τεχνική FUE να διορθώσουν ένα παλαιό πρόβλημα και κυριολεκτικά να αλλάξουν την εικόνα του ενδιαφερόμενου προς το καλύτερο.

Η πρώτη συνάντηση με τους γιατρούς είναι αναγκαία.
Εδώ θα γίνει η αποτίμηση του προβλήματος και της “ζημιάς” των παλαιών επεμβάσεων και θα υποδειχθεί με απόλυτη ειλικρίνεια και επιστημονικότητα το ποσοστό βελτίωσης που μπορεί να επιτευχθεί.

Κατόπιν, θα σχεδιαστεί συγκεκριμένο πλάνο, αυστηρά προσωπικό, βάσει του οποίου οι ιατροί θα προχωρήσουν στη διόρθωση του μέτριου ή φτωχού αποτελέσματος από παλαιότερη εμφύτευση μαλλιών.

800 11 00 111Γραμμή για όλη την Ελλάδα
(απο σταθερό χωρίς χρέωση)

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
metamosxefsi-malliwn-fue-hair-clinic-sidebar-banner-kordgr-001
  Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ      Καλοκαιρινές Διακοπές: Ενημερωθείτε για το ... "Summer Distancing"  ξεκούρασης  ΕΔΩ