Η μεταμόσχευση μαλλιών με την τεχνική FUE, στα κατάλληλα χέρια των έμπειρων και ικανών ιατρών της Bergmann Kord είναι ένα όπλο που μπορεί να διορθώσει σχεδόν οποιεσδήποτε ατέλειες ή προβλήματα από επεμβάσεις του παρελθόντος με μέτριο ή κακό αποτέλεσμα.

Σε ποιους απευθύνεται

Υπάρχει ένα ποσοστό ανθρώπων που είτε δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τη μεταμόσχευση μαλλιών που επιχείρησαν στο παρελθόν, είτε στη πορεία των ετών χάθηκαν φυσιολογικά μαλλιά και παρέμειναν μόνο τα εμφυτεύματα. Αυτές οι απώλειες στο πέρασμα του χρόνου σταδιακά δημιούργησαν ένα μη φυσιολογικό αισθητικό αποτέλεσμα. Η νεότερη τεχνική εμφύτευσης μαλλιών FUE δίνει τη δυνατότητα για σημαντικές βελτιώσεις και να οδηγήσει σε ολοκληρωμένα, αισθητικά άρτια, αποτελέσματα.

Πέρασαν αρκετά χρόνια για να αποκτηθεί η αντίστοιχη εμπειρία η οποία οδηγεί σε ολοκληρωμένα, αισθητικά άρτια, αποτελέσματα.

Τα πιο συνηθισμένα προβλήματα

• Μη ικανοποιητική αισθητικά εικόνα
• Μη φυσική μετωπιαία γραμμή
• Περιορισμένη πυκνότητα
• Μοσχεύματα μεγάλου μεγέθους
• Φτωχό αποτέλεσμα
• Εικόνα μαλλιών κούκλας.

Πώς γίνεται η διόρθωση

Η διαδικασία της διόρθωσης και βελτίωσης όλων των παραπάνω αισθητικών ατελειών της επέμβασης, απαιτεί εμπειρία και δεξιότητες από την ιατρική ομάδα. Οι ιατρικές ομάδες της Bergmann Kord έχουν τη γνώση, την πείρα και τις ικανότητες, μέσα από την εφαρμογή της τεχνικής FUE να διορθώσουν μια προηγούμενη αισθητική ατέλεια και κυριολεκτικά να αλλάξουν την εικόνα του ενδιαφερόμενου.
Η πρώτη συνάντηση με τους γιατρούς είναι αναγκαία. Θα γίνει η αποτίμηση των δυνατοτήτων και θα υποδειχθεί με απόλυτη ειλικρίνεια το ποσοστό βελτίωσης που μπορεί να επιτευχθεί. Θα σχεδιαστεί συγκεκριμένο πλάνο βάσει του οποίου οι ιατροί θα προχωρήσουν στη διόρθωση του αποτελέσματος.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη