metamosxefsi-malliwn-fue-hair-clinic-giati-bergmann-kord-header-001

Η σωστή Απόφαση !

Γιατί να επιλέξω την Bergmann Kord ;

« Βασική αρχή της Κλινικής Μαλλιών Bergmann Kord είναι η επίτευξη ολοκληρωμένης επικοινωνίας κατά την προσωπική ενημέρωση. Η παρουσίαση εφικτών, εφαρμόσιμων επιλογών και η απεικόνιση της πραγματικότητας στις αληθινές της διαστάσεις, αποτελούν σημείο αναφοράς για το χτίσιμο μιας σχέσης Εμπιστοσύνης, που θα καρποφορήσει ένα φυσικό, ολοκληρωμένο Αισθητικό αποτέλεσμα που θα ικανοποιεί στο μέγιστο ».

Η μεταμόσχευση μαλλιών είναι μία επέμβαση που προσφέρεται από ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό κλινικών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Καθώς πρόκειται για μία διαδικασία, τις περισσότερες φορές, πρωτόγνωρη για τον ενδιαφερόμενο, στην Bergmann Kord παροτρύνουμε τους επισκέπτες μας να ερευνήσουν την αγορά.
Να συγκρίνουν τις επιλογές τους πριν πάρουν οποιαδήποτε απόφαση.

Είμαστε βέβαιοι, ότι μετά την ολοκλήρωση του κύκλου των επισκέψεων, οι ενδιαφερόμενοι θα προτιμήσουν την πιο σοβαρή και υπεύθυνη λύση.
Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, στο θέμα της τριχόπτωσης και της μεταμόσχευσης μαλλιών η σίγουρη επιλογή είναι μία: Bergmann Kord.

15 σημεία υπεροχής της Bergmann Kord

1)   Στην Bergmann Kord, δεν προτείνεται ποτέ ένας οποιοσδήποτε ιατρός, αλλά ο ιατρός εκείνος που γνωρίζει καλύτερα την ενδεδειγμένη τεχνική για την ξεχωριστή περίπτωση του κάθε ενδιαφερόμενου.

2)  Οι ιατροί της Bergmann Kord έχουν πολυετή εξειδίκευση και εμπειρία στη μεταμόσχευση μαλλιών.

3)  Η Bergmann Kord εφαρμόζει και τηρεί πιστά Εξατομικευμένο Πλάνο Μεταμόσχευσης Μαλλιών (Personalized Hair Transplantation Plan, PHTP).

4)  Η Bergmann Kord θεωρεί ότι η μεταμόσχευση μαλλιών είναι ιατρική πράξη ευθύνης και για αυτό έχει πολλές φορές αρνηθεί να προβεί σε μεταμοσχεύσεις όταν αυτή δεν το κρίνει ορθό. Προτιμούμε να χαθεί ένας ή και παραπάνω πελάτες αλλά ποτέ το επιστημονικό και ιατρικό μας κύρος.

5)  Κάθε ιατρός στην Bergmann Kord έχει τη δική του εξειδικευμένη ιατρική ομάδα, που περιλαμβάνει αναισθησιολόγο και άκρως εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό.

6)  Οι ιατροί της Bergmann Kord εφαρμόζουν τεχνικές μεταμόσχευσης που αναπαράγουν τη φυσική διαδικασία έκφυσης των μαλλιών. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο, φυσικό και αισθητικά ολοκληρωμένο.

7)  Οι χώροι επεμβάσεων της Bergmann Kord είναι υπερσύγχρονοι, ειδικά διαμορφωμένοι, και με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας.

8)  Ο βαθμός ικανοποίησης των πελατών της Bergmann Kord προσεγγίζει το 100%.

9)  Στην Bergmann Kord, ο ενδιαφερόμενος έχει πάντα ειλικρινή ενημέρωση και παρουσίαση εφικτών και ρεαλιστικών επιλογών.

10)  Κάθε ασθενής της Bergmann Kord είναι μία μοναδική περίπτωση που απολαμβάνει προσωπική φροντίδα, σεβασμό και την πιο υπεύθυνη και σοβαρή αντιμετώπιση.

11)  Η Bergmann Kord βρίσκεται στο κέντρο των επιστημονικών εξελίξεων, υιοθετώντας άμεσα τις νεότερες επιστημονικές εφαρμογές και τα τελευταία επιτεύγματα της τεχνολογίας.

12)  Η Bergmann Kord έχει προβεί σε περισσότερες από 70.000 μεταμοσχεύσεις μαλλιών σε 40 και πλέον χρόνια λειτουργίας, αποκομίζοντας ανυπολόγιστη πείρα από κάθε είδους περιστατικό, από το συνηθέστερο έως το πλέον σπάνιο.

13)  Η Bergmann Kord εφαρμόζει συνεχείς ελέγχους ποιότητας και διασφάλισης υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και είναι πιστοποιημένη από ελβετικούς φορείς πιστοποίησης.

14)  Η Bergmann Kord ποτέ δεν θα επιδιώξει την προτίμηση του ενδιαφερόμενου μέσα από οικονομικές προσφορές ή εκπτώσεις αλλά μόνο μέσα από τα αποτελέσματα της δουλειάς της.

15)  Η Bergmann Kord είναι μια εταιρεία που αφουγκράζεται τις ανάγκες του σήμερα και προσφέρει στον συνάνθρωπο και την κοινωνία, λαμβάνοντας ενεργά μέρος σε πολλές ενέργειες και δράσης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Hair For Help.

Δείτε περισσότερα εδώ, επιλέγοντας την θεματολογία που σας ενδιαφέρει :

800 11 00 111Γραμμή για όλη την Ελλάδα
(απο σταθερό χωρίς χρέωση)

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
metamosxefsi-malliwn-fue-hair-clinic-sidebar-banner-kordgr-001

The KORD GROUP Corporation
Συνοπτική Παρουσίαση

Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ