Να συστηθούμε !

bergmann-kord-bullet Με περισσότερες από 70.000 επιτυχημένες μεταμοσχεύσεις μαλλιών, η Bergmann Κord αποτελεί  έναν παγκοσμίου φήμης, πιστοποιημένο ιατρικό οργανισμό.

Το γεγονός αυτό την έχει καταστήσει συνώνυμη με την Μεταμοσχευση Μαλλιων.

bergmann-kord-bullet Βασική αρχή της Bergmann Kord, αποτελεί ο χειρισμός της κάθε περίπτωσης ως ‘μοναδικής’.

Bergmann Kord. Πού θα μας βρείτε.

Οι κλινικές μεταμόσχευσης μαλλιών Bergmann Kord βρίσκονται σε 6 από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας.
Οι κεντρικές εγκαταστάσεις του Ομίλου βρίσκονται στο Χαλάνδρι, επί της Λεωφόρου Κηφισίας (απέναντι από το Νοσοκομείο Υγεία) ενώ οι υπόλοιπες κλινικές σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Ρόδο και Ηράκλειο Κρήτης.

Το περιβάλλον των κλινικών μας

Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, ο στόχος μας, όσον αφορά το περιβάλλον των κλινικών μας είναι ίδιος.
Όλοι οι ενδιαφερόμενοι που θα μας επισκεφθούν, να απολαύσουν από τη στιγμή που θα περάσουν την πόρτα μας αξεπέραστες υπηρεσίες παγκόσμιας κλάσης.

Στην Bergmann Kord, προσφέρουμε ένα ζεστό, φιλικό και φιλόξενο περιβάλλον σε κάθε πελάτη μας από την πρώτη μας χειραψία μέχρι την ολοκλήρωση της μεταμόσχευσης ή θεραπείας.
Και αυτός είναι ένας τους λόγους που οι ίδιοι οι πελάτες μας, μιλάνε για εμάς και μας συστήνουν στους επόμενους!

Ομάδα υποστήριξης

Στην Bergmann Kord, η ομάδα υποστήριξης περιλαμβάνει τους πάντες: από τη διοίκηση μέχρι και τον τελευταίο εργαζόμενο.
Αποστολή και καθήκον όλων μας είναι να φροντίζουμε κάθε ασθενή με πραγματικό ενδιαφέρον έτσι ώστε η συνολική εμπειρία από την κλινική μας να είναι εξαιρετική και το αποτέλεσμα της μεταμόσχευσης άριστο και φυσικό.

Η ομάδα υποστήριξης είναι δίπλα στον ενδιαφερόμενο από την πρώτη στιγμή με προσωπικό ραντεβού, πλήρη ενημέρωση για τις επιλογές μεταμόσχευσης και καθοδήγηση για τα επόμενα βήματα προετοιμασίας πριν την τελική απόφαση.
Ακόμη, η ομάδα μας συνεχίζει να είναι δίπλα στον ασθενή και μετά την επέμβαση.

Ειδικά τις πρώτες και πιο κρίσιμες ημέρες, αναλαμβάνουμε τη σημαντική αποστολή της αποθεραπείας που περιλαμβάνει τον σωστό καθαρισμό της λήπτριας και δότριας περιοχής.
Παράλληλα, καθώς ο ασθενής μας ετοιμάζεται να επιστρέψει στην καθημερινότητά του, η ομάδα μας είναι πάντα διαθέσιμη για να απαντήσεις σε όλες του τις ερωτήσεις και απορίες, να βοηθήσει και να καθοδηγήσει.

Βασιλική Κορδερά
Πρόεδρος Bergmann Kord

Ιατρικό Team
εν δράσει

Bergmann Kord
Η ομάδα

Βαρδής Κορδεράς
Γεν. Δ/ντής Bergmann Kord

Νοσηλευτικό προσωπικό

Ιατρικός Τουρισμός

Δυναμική Παρουσία

Η παρουσία της Bergmann Kord, σε μερικά από τα σημαντικότερα σημεία ενδιαφέροντος της Ελληνικής επικράτειας, προσφέρει την δυνατότητα μιας κατ’ ιδίαν επίσκεψης.

Επιστημονικά Κέντρα Bergmann Kord

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Πάτρα, Λάρισα και Ρόδο, το άρτια εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό των Επιστημονικών Κέντρων, βρίσκεται πάντα στο πλευρό κάθε ενδιαφερόμενου για πλήρη και σαφή ενημέρωση.   

800 11 00 111Γραμμή για όλη την Ελλάδα
(απο σταθερό χωρίς χρέωση)

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
metamosxefsi-malliwn-fue-hair-clinic-sidebar-banner-kordgr-001
Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ   Σας ΦΡΟΝΤΙ - ΖΟΥΜΕ με Ιδιαίτερα Μέτρα Προφύλαξης και Προστασίας Ενημερωθείτε ΕΔΩ