Να συστηθούμε !

Καλώς ήλθατε στην Bergmann Kord.!

Από το 1979 που ιδρύθηκε η Bergmann Kord στην Ελλάδα, βασικό τρίπτυχο της παρουσίας της είναι ο επαγγελματισμός, η συνέπεια και η αξιοπιστία. Αποστολή είναι καθημερινά να κάνει αυτό που γνωρίζει πολύ καλά. Να εργάζεται με πάθος, υπευθυνότητα και να διατηρεί την ποιότητα των αποτελεσμάτων σε υψηλό επίπεδο. Για μας, τα θέματα τριχόπτωσης είναι λεπτά ζητήματα και απαιτούν διακριτικότητα για τη σωστή προσέγγιση. Αποφασίζοντας κάποιος να υποβληθεί σε Μεταμόσχευση Μαλλιών για να βελτιώσει την εικόνα του είναι μια ευθύνη για εμάς, την οποία σεβόμαστε απόλυτα. Πιστεύουμε ότι τα παραπάνω, πρέπει να αποτυπώνονται μέσα από τα αποτελέσματα ώστε η καλή φήμη να χτίζεται σε βάθος χρόνου μιας και μετράει η διάρκεια της παρουσίας στην αγορά.

Η Τριχόπτωση

Η τριχόπτωση είναι μια κατάσταση που ανησυχεί έντονα και προβληματίζει ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών και γυναικών που τη βιώνουν. Μόνο κάποιος που έχει αισθανθεί την αβεβαιότητα της εξέλιξης του φαινομένου και την ανησυχία της αποκατάστασης, μπορεί να καταλάβει πώς νιώθει το άτομο που βλέπει πια την τριχόπτωση ως κομμάτι και της δικής του ζωής.

Υπευθυνότητα στην Αντιμετώπιση

Μπροστά σε αυτήν την πραγματικότητα, η Bergmann Kord όλα αυτά τα χρόνια καταθέτει με υπευθυνότητα τη δική της συνεισφορά στη κατανόηση των προβλημάτων δίνοντας συγκεκριμένες προτάσεις στην αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Βελτιώνουμε τις παροχές και αναβαθμίζουμε την ποιότητά των υπηρεσιών μας όλο και περισσότερο. Αναβαθμίζουμε την ξεχωριστή μας προσφορά σε όλα τα επίπεδα, επιλέγοντας να αποφεύγουμε συνειδητά τάσεις εμπορευματοποίησης.

Περιβάλλον Bergmann Kord

Στη Bergmann Kord, προσφέρουμε ένα ζεστό, φιλικό, ασφαλές και φιλόξενο περιβάλλον σε κάθε ενδιαφερόμενο. Από το πρώτο ραντεβού που γίνεται η αρχική διάγνωση της τριχόπτωσης μέχρι την ολοκλήρωση της προτεινόμενης υπηρεσίας. Αυτός είναι ένας τους λόγους που οι ίδιοι οι πελάτες μας, μιλάνε με τα καλύτερα λόγια και μας συστήνουν ανεπιφύλακτα σε άλλους φίλους και γνωστούς που εμπιστεύονται το μυστικό τους.

Κέντρο του Ενδιαφέροντος.

Για την Bergmann Kord, ο κάθε πελάτης είναι μοναδικός.
Από ιδρύσεως, κάθε σκέψη και ενέργεια είναι προσανατολισμένη στην εύρεση βέλτιστης λύσης για τους πελάτες που μας εμπιστεύονται. Υπάρχουν συγκεκριμένες ανάγκες που επιζητούν προτάσεις και λύσεις, όσοι απευθύνονται σε εμάς λαμβάνουν αυτό που πραγματικά χρειάζονται. Το ζητούμενο και επιδιωκόμενο είναι η κάλυψη των προσδοκιών των πελατών μας στον υψηλότερο βαθμό.

Εταιρική Ταυτότητα

www.fuehairclinic.gr

“ΜΠΕΡΓΚΜΑΝ ΚΟΡΝΤ  ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ Α.Ε.
Δ.Τ. : “BERGMANN KORD”
ΑΦΜ : 099042169
ΔΟΥ : ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ
ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ. : 124177901000
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΛΕΩΦ. ΚΗΦΙΣΙΑΣ 348, 152 33 ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΑΘΗΝΑ.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη