Δεν είναι Προσφορά – Είναι Εξέλιξη fh1

Με την ολοκλήρωση του 2ου Διεθνούς Συνεδρίου του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Μεταμόσχευσης Μαλλιών FUE, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, με συμμετοχή Ιατρών από διάφορες χώρες, ευρέως αναγνωρισμένους και με διεθνείς διακρίσεις, στους επιλεγμένους από την Κεντρική Επιτροπή του Συνεδρίου Χειρουργικούς Χώρους του Κεντρικού Κτιρίου της Bergmann Kord, γίναμε σοφότεροι.

Επιθυμία μας είναι να μοιραστούμε μαζί σας τη γνώση που αποκτήσαμε, για τις νέες τεχνικές στη ραγδαία εξελισσόμενη μέθοδο αποκατάστασης των μαλλιών FUE και όχι μόνο.

Χωρίς καμία υποχρέωση ή οικονομική επιβάρυνση από πλευράς σας, κατά την διάρκεια της επίσκεψης θα προχωρήσουμε σε :

* Καταγραφή του Ιατρικού σας Ιστορικού.

* Εξατομικευμένη κλινική επισκόπηση,

* Μικροσκοπική ανάλυση του τριχωτού,

* Τριχοριζόγραμμα

Το Επιστημονικό Προσωπικό της Βergmann Kord, το οποίο διέπρεψε με τις γνώσεις, την εμπειρία, την εξειδίκευση και το υψηλό επίπεδο των αποτελεσμάτων του κατά την διάρκεια του 2ου Παγκόσμιου Συνεδρίου, θα συζητήσει μαζί σας τις νέες, ακόμα πιο σύγχρονες και Επιστημονικές προτάσεις αναφορικά με την μέθοδο αντιμετώπισης των προβλημάτων Τριχόπτωσης που αντιμετωπίζετε.

Για Εξατομικευμένη Ενημέρωση, καθώς και για τη Διάγνωση του βαθμού Τριχόπτωσης σας, απευθυνθείτε σε μια από τις παρακάτω Κλινικές Μαλλιών Bergmann Kord Αθηνών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση ή υποχρέωση.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη