« Στη Bergmann Kord, όλα αυτά τα χρόνια επενδύουμε με ειλικρινές ενδιαφέρον στο Ανθρώπινο Δυναμικό, καθώς πιστεύουμε πως αποτελεί το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της Εταιρίας μας ».

Το ανθρώπινο δυναμικό της Bergmann Kord. Το πιο δυνατό μας σημείο.

Από την ημέρα της ίδρυσης της Bergmann Kord, εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, δίνουμε προτεραιότητα και επενδύουμε συνεχώς και με ειλικρινές ενδιαφέρον στο ανθρώπινο δυναμικό μας.

Για εμάς, οι άνθρωποί μας είναι το πιο πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της εταιρείας μας και ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους της καταξίωσής μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Οι 100 και πλέον άνθρωποί μας, με βαθιά πελατοκεντρική συνείδηση, δίνουν πάντοτε τον καλύτερο εαυτό τους για τον πελάτη, το πιο σημαντικό πρόσωπο που εισέρχεται στην εταιρεία μας.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η ταύτιση των ανθρώπων μας με την εταιρική μας κουλτούρα και φιλοσοφία, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από 3 θεμελιώδεις άξονες:

  • Άρτια κατάρτιση
  • Συνεχής εκπαίδευση.
  • Αγάπη για το αντικείμενο

Άρτια κατάρτιση

Οι άνθρωποί μας είναι πάντοτε ειδικευμένοι, με ανάλογες σπουδές στο αντικείμενό τους.
Η Bergmann Kord φροντίζει ώστε να ενημερώνονται διαρκώς πάνω στα νεότερα δεδομένα και επιτεύγματα της επιστήμης, προσφέροντάς τους την απαραίτητη υποδομή για την υποδοχή και διαχείριση της νέας γνώσης και πληροφορίας.

Συνεχής εκπαίδευση

Ο τομέας μας δεν είναι στατικός. Οι ραγδαίες, σχεδόν καθημερινές εξελίξεις της ιατρικής και της τεχνολογίας και οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις προσαρμογής στα νέα δεδομένα επιβάλλουν την εκπαίδευση και μάλιστα σε συνεχή ροή.
Μόνο έτσι, επιτυγχάνεται η πλήρης ανταπόκριση στα υψηλά πρότυπα ποιότητας και τεχνογνωσίας που υιοθετούμε κάθε φορά.

Αγάπη για το αντικείμενο

Για να ξεχωρίσει κάποιος και να πετύχει στον δύσκολο και απαιτητικό χώρο της μεταμόσχευσης μαλλιών, πρέπει όχι μόνο να κατέχει καλά το αντικείμενό του, αλλά και να το αγαπά βαθύτατα.
Η αγάπη που όλοι μας έχουμε για την εργασία μας, μας δίνει έμπνευση και ενέργεια ώστε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των πελατών μας πάντοτε με υπευθυνότητα, συνέπεια και βαθύτατη ενσυναίσθηση.

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη