M  E  D  I  AΟ μαζικός δίαυλος επικοινωνίας μας

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ FUE (FOLLICULAR UNIT EXTRACTION) :
ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΣΕ «ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ» !

Όμορφα μαλλιά: Άμεση σχέση σε μια καλή ψυχολογία

Εξατομικευμένη διάγνωση από τους ειδικούς της Bergmann Kord

Από τις πρώτες ενδείξεις και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, ο κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα ενός πρώτου προσωπικού ραντεβού.

Μέσω Τριχολογικής Διάγνωσης (κλινική επισκόπηση, μικροσκοπική ανάλυση του τριχωτού και των μαλλιών, τριχοριζόγραμμα), χρησιμοποιώντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, παρέχεται από τα Εξειδικευμένα Επιστημονικά Επιτελεία της Bergmann Kord, ειλικρινής και εμπεριστατωμένη ιατρική ενημέρωση.

Οι ανάγκες καθορίζουν τις επιλογές

Ο συνδυασμός των απαραίτητων ειδικοτήτων στις ομάδες της Bergmann Kord, αρχικά συμβάλει στην σαφέστερη εκτίμηση των αναγκών του εκάστοτε ενδιαφερόμενου.

Οι ειδικοί των Κλινικών Μαλλιών της, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τη μοναδικότητα της κάθε περίπτωσης, παρουσιάζουν εφικτές και εφαρμόσιμες επιλογές θεραπείας ή επέμβασης.

Η «απάντηση» στην τριχόπτωση : Μεταμοσχευση Μαλλιων FUE

Η FUE (Follicular Unit Extraction) είναι η μέχρι στιγμής πιο εξελιγμένη μέθοδος Εμφύτευσης Μαλλιών.

Η Bergmann Kord, με την πολυετή εμπειρία και την αποδεδειγμένη επιτυχία της στον τομέα των μεταμοσχεύσεων μαλλιών, διαθέτει άριστη γνώση και τεχνολογία. Η σωστή και η ασφαλής εφαρμογή της μεθόδου FUE (Follicular Unit Extraction), είναι οι παράγοντες εκείνοι που εξασφαλίζουν άρτια αισθητικά αποτελέσματα.

Δεδομένης της υψηλής αισθητικής των Επιστημονικών Επιτελείων των Κλινικών, η Εμφυτευση Μαλλιων FUE (Follicular Unit Extraction) δεν θεωρείται μια τυπική διαδικασία, αλλά μια ιατρική πράξη ευθύνης.

Η έκφυση των νέων μαλλιών με απόλυτα φυσικό τρόπο, αποτελεί σημαντική συνιστώσα της επιτυχίας της μεθόδου.

Βασική προϋπόθεση για την επιλογή της τεχνικής FUE (Follicular Unit Extraction), είναι η ύπαρξη επαρκούς ποσότητας τριχοφυΐας στο πίσω και πλάγιο μέρος της κεφαλής.

Η αξιοποίηση της ποσότητας αυτής, στοχεύει στην κάλυψη της περιοχής που παρουσιάζει αραίωση με άμεση εφαρμογή ή και διατήρηση για πιθανή μελλοντική.

Το πλήρως καταρτισμένο ιατρικό προσωπικό της Bergmann Kord, σε συνδυασμό με τα σπουδαία πλεονεκτήματα της μεθόδου μεταμόσχευσης μαλλιών FUE (Follicular Unit Extraction), δύναται να εξασφαλίσει το μόνιμο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα που κάθε ενδιαφερόμενος επιθυμεί.

800 11 00 111Γραμμή για όλη την Ελλάδα
(απο σταθερό χωρίς χρέωση)

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
metamosxefsi-malliwn-fue-hair-clinic-sidebar-banner-kordgr-001