M  E  D  I  AΟ μαζικός δίαυλος επικοινωνίας μας

Η μοναδική λύση για την οριστική αντιμετώπιση της Ανδρογενετικής Αλωπεκίας - www.thebest.gr

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΔΡΟΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΑΛΩΠΕΚΙΑΣ

Διαχωρισμός Τριχοθυλακίων - Μεταμόσχευση Μαλλιών - Bergmann Kord

Η Bergmann Kord εφαρμόζει όλες τις εξελιγμένες τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών με μεταφορά τριχοθυλακίων από το πίσω και πλάγιο τμήμα του τριχωτού στην περιοχή αραίωσης οι οποίες διαφοροποιούνται κυρίως όσον αφορά τον τρόπο λήψης.

Η FUE (Follicular Unit Extraction) φέρεται ως μία από τις πιο διαδεδομένες παγκοσμίως τεχνικές μεταμόσχευσης μαλλιών. Βασίζεται στον ιδιαίτερο τρόπο λήψης του μοσχεύματος σύμφωνα με τον οποίο κάθε τριχοθυλάκιο αφαιρείται μεμονωμένα από τη δότρια περιοχή σταθερής τριχοφυΐας. Εκτός των άλλων, προτιμάται και σε περιπτώσεις όπου απαιτείται μικρός αριθμός τριχοθυλακιών (όπως σχηματισμός φρυδιών, διόρθωση ουλών και τραυμάτων).

Implanter Pen - Μεταμόσχευση Μαλλιών FUE - Bergmann Kord

Στόχος της Bergmann Kord είναι η αύξηση του αριθμού των περιστατικών που απευθύνονται σε αυτήν από το εξωτερικό, μέσω του ιατρικού τουρισμού, η αέναη ενημέρωση για ό,τι νεότερο, η εφαρμογή όλων των πρωτοποριακών τεχνικών ώστε να εξακολουθεί να αποτελεί σημαντικό κέντρο μεταμόσχευσης και αντιμετώπισης της τριχόπτωσης παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το υποκατάστημα της Πάτρας (Αγ. Ανδρέου 111, τηλ. 2610 424545) ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της κλινικής στη διεύθυνση: www.kord.gr

800 11 00 111Γραμμή για όλη την Ελλάδα
(απο σταθερό χωρίς χρέωση)

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη
metamosxefsi-malliwn-fue-hair-clinic-sidebar-banner-kordgr-001