Αυθεντική “Θεραπευτική” Φιλοξενία

Αυθεντική “Θεραπευτική” Φιλοξενία

Ανακοίνωση Αποκλειστικής Συνεργασίας
της Κλινικής Μαλλιών BERGMANN KORD με την αλυσίδα ξενοδοχείων EVITA HOTELS

Η νέα συνεργατική συνύπαρξη της Bergmann Kord με την αλυσίδα ξενοδοχείων EVITA HOTELS, πιστοποιεί και προδιαγράφει συνδυασμένες λύσεις Εφαρμογών Μεταμόσχευσης Μαλλιών και Διακοπών στις ιστορικές πόλεις των Αθηνών και της Ρόδου.

Η Bergmann Kord διαθέτοντας Επιστημονικά Κέντρα στις σημαντικότερες πόλεις από το 1979 που ιδρύθηκε στην Ελλάδα, λειτουργεί ως Πιστοποιημένος Ιατρικός Οργανισμός ακολουθώντας Γερμανικά Πρότυπα Λειτουργίας και Οργάνωσης.

Δραστηριοποιείται στους Τομείς παροχής ολοκληρωμένων Ποιοτικών Υπηρεσιών Αισθητικής Δερματολογίας, αποτελεσματικής αντιμετώπισης της Τριχόπτωσης και αποκατάστασης της με Μεταμόσχευση Μαλλιών εφαρμόζοντας τις πλέον εξελιγμένες τεχνικές. Επακόλουθη και η Διεθνής αναγνώρισή της, για την παροχή Υπηρεσιών Υψηλών Προδιαγραφών και Ολοκληρωμένων Αποτελεσμάτων, τα οποία βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με το προφίλ και τις προσδοκίες των ασθενών που την επισκέπτονται από Ελλάδα και εξωτερικό.

H EVITA HOTELS υποδέχεται τους πελάτες και συνεργάτες της Bergmann Kord, παρέχοντας Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας και μοναδικά αυθεντικής Φιλοξενίας, σε όλα της τα Ξενοδοχεία.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε απευθυνθείτε : https://evita-hotels.com/

BERGMANN KORD :
Λεωφ. Κηφισίας 348
(Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»)
GR – 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα
Τηλ.:  +30 210 68 28 888
W: kord.gr
E: info@kord.gr

Σχετικά Άρθρα