Επι-βράβευση Καινοτόμων Υπηρεσιών Υγείας

Τιμητική διάκριση της Bergmann Kord στο 2ο Συμπόσιο Ιατρικού Τουρισμού Υγείας και Ευεξίας

metamosxefsi-malliwn-bergmann-kord-vravefsi-kiki-191111-text-photo-001

Μια ακόμα σημαντική διάκριση απονεμήθη στην Bergmann Kord και στην Πρόεδρό της, Βασιλική Κορδερά, αυτή τη φορά στο πλαίσιο του 2ου Συμποσίου για τον Ιατρικό Τουρισμό Υγείας και Ευεξίας των Med-Professionals.
H τιμητική διάκριση αφορούσε στην προσφορά της Bergmann Kord στο χώρο των καινοτόμων υπηρεσιών υγείας, έναν τομέα τον οποίο αναπτύσσει διαρκώς η τελευταία, όχι μόνο στον ελληνικό χώρο, αλλά και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

«Η Ελλάδα χρειάζεται κεντρική στρατηγική για να γίνει ισχυρό brand name στον Ιατρικό Τουρισμό»

«Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά να βρίσκομαι απόψε κοντά σας, ανάμεσα σε καλούς φίλους, συνεργάτες, επαγγελματίες, αλλά και ανθρώπους που υπηρετούν σταθερά και με πάθος το όραμα να γίνει η Ελλάδα ένα αξιόπιστο και ποιοτικό διεθνές HUB ολοκληρωμένων υπηρεσιών ιατρικού τουρισμού» τόνισε χαρακτηριστικά η Βασιλική Κορδερά, κατά την διάρκεια της απονομής της τιμητικής διάκρισης.

Και συνέχισε: «Ως Bergmann Kord πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο Ιατρικός Τουρισμός μπορεί να αποτελέσει ισχυρό σύμμαχο της χώρας μας στην προσπάθειά της να αναδείξει όλα της τα ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα ως τουριστικός προορισμός. Είναι πολύ θετικό δε το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια η προσπάθεια να αποτελέσει η Ελλάδα καίριο κόμβο στον διεθνή υγειονομικό “χάρτη” έχει ενταθεί, με την βοήθεια και τις πρωτοβουλίες σημαντικών φορέων όπως είναι ο Όμιλος Επικοινωνίας Med-Professionals».

Και η Πρόεδρος της Bergmann Kord κατέληξε: «Στο πλαίσιο αυτό, θα στηρίξουμε κάθε κίνηση και κάθε προσπάθεια που ενθαρρύνει τη συνεργασία ανάμεσα στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, ώστε να σχεδιαστεί μια κεντρική στρατηγική που θα αναδείξει την Ελλάδα σε ισχυρό brand name στον ιατρικό τουρισμό. Πιστεύουμε ότι πρωτοβουλίες όπως το σημερινό Συμπόσιο οδηγούν προς την κατεύθυνση αυτή κι εμείς ως Bergmann Kord θα τις στηρίζουμε σταθερά».

Επιχειρηματικός και πολιτικός κόσμος συζητά για τον διεθνή ρόλο της χώρας στον Ιατρικό Τουρισμό

Το 2ο Συμπόσιο για τον Ιατρικό Τουρισμό Υγείας και Ευεξίας των Med-Professionals διεξήχθη την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 στο Titania Hotel της Αθήνας, παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της Πολιτείας, του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου, καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης.
Κατά την διάρκεια του Συμποσίου διεξήχθη συζήτηση «στρογγυλής τραπέζης» για την ανταλλαγή απόψεων που αφορούν στην ανάπτυξη του Ιατρικού Τουρισμού μέσω της σύμπραξης φορέων του εξωτερικού, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, παρουσία του Υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, του Υπουργού Ανάπτυξης και επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη, εκπροσώπων των Υπουργείων, Υγείας και Εξωτερικών, του πρόεδρου του ΙΣΑ, Γ. Πατούλη, του προέδρου του ΙΣΠ, Ν. Πλατανησιώτη, του υποδιοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος Γ. Μουρμούρα, της Προέδρου του ΕΟΤ, Α. Γκερέκου, του εκδότη της Hellenic News of America, Π. Κοτρότσιου, του Δημάρχου Τρικκαίων, Δ. Παπαστεργίου, πρεσβευτών, εκπροσώπων μεγάλων ξενοδοχείων της Ελλάδος και των Επιμελητηρίων της χώρας.

Μάλιστα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης τιμήθηκε και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Κυριάκος Μητσοτάκης με το «Βραβείο της Ελπίδας για ένα Καλύτερο Αύριο».
Το βραβείο παρέλαβε εκ μέρους του ο Υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.
Να σημειωθεί ότι απονεμήθηκαν και άλλες τιμητικές διακρίσεις, σε Έλληνες ιατρούς και επιχειρήσεις από τον χώρο της Υγείας που ξεχώρισαν για τις καινοτόμες ιατρικές υπηρεσίες τους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Διευθύνσεις Επιστημονικών Κέντρων BERGMANN KORD :

* Αθήνα (Κεντρικά) : Λεωφ. Κηφισίας 348 (Έναντι Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ»), Τ.Κ. 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα,
Τηλ.: 210 68 28 888

* Αθήνα : Λεωφ. Συγγρού 203, Τ.Κ. 171 21 Νέα Σμύρνη, Αθήνα, Τηλ.: 210 93 11 111

* Θεσσαλονίκη : Αδριανουπόλεως 20 & Αιγαίου, Τ.Κ. 551 33 Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη, Τηλ.: 2310 45 85 55

* Πάτρα : Αγίου Ανδρέου 111, Τ.Κ. 262 21 Πάτρα, Τηλ.: 2610 42 45 45

* Λάρισα : Μαρίνου Αντύπα 2 & Κούμα (Κεντρική Πλατεία Λάρισας), Τ.Κ. 412 22 Λάρισα, Τηλ.: 2410 66 00 90

* Ηράκλειο : Γεωργ. Παπανδρέου & Δρακοντοπούλου 49, Τ.Κ. 713 06 Ηράκλειο, Κρήτη, Τηλ.: 2810 34 20 65

* Ρόδος : Καναδά 73 (Πλατεία Αγ. Νικολάου), Τ.Κ. 851 00 Ρόδος, Τηλ.: 22410 78 302

Online Διάγνωση

Συμπληρώστε την παρούσα
Φόρμα Διάγνωσης εξ Αποστάσεως.
Συλλέξτε πληροφορίες για τη δική σας περίπτωση τριχόπτωσης. Επιβεβαιώστε ότι είστε κατάλληλος υποψήφιος για Μεταμόσχευση Μαλλιών.
Απλά και από την άνεση του χώρου σας.
Σε κάθε περίπτωση, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά.

Έναρξη

Σχετικά Άρθρα